ΘΣΝ: Αντιεξουσιαστές σε συγκέντρωση έξω απ την ΕΡΤ 3 (ΦΩΤΟ)

Έξω απ το κτίριο της ΕΡΤ 3 στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν περίπου 300 αντιεξουσιαστές, οι οποίοι συμμετέχουν στο No boarder camp, εξω απο το ΑΠΘ

image

Οι περίπου 300 αντιεξουσιαστές Ελληνες και Γερμανοί μέλη του «No Border Camp», που έστησαν το αυτοσχέδιο κάμπινγκ στο ΑΠΘ, με πανό και σύνθημα, “Ο κρατικός ολοκληρωτισμός χτίζει σύνορα και φράχτες η αλληλεγγύη τα γκρεμίζει”, επιχείρησαν να καταλάβουν την ΕΡΤ3, επι της Λ.Στρατού.
Αντιπροσωπεία των αντιεξουσιαστών, συναντήθηκε με εκπρόσωπο της διεύθυνσης ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού και παρέθεσαν ως λόγους παρουσίας τους στο χώρο, “συμβολική παράσταση χωρις προθεση να προκαλέσουν προβληματα”, ενω παραχωρησαν σχετικα, τηλεοπτικές δηλώσεις.

image

Η Διεύθυνση της ΕΡΤ 3 απέτρεψαν την είσοδο των αντιεξουσιαστών, οι οποιοι ειχαν πρόθεση την εισβολή στο κτήριο και να διακοψουν τη ροή του προγράμματος, ωστε να διαβάσουν μήνυμά τους, στον τηλεοπτικό αέρα.
Οι αντιεξουσιαστές στη συνέχεια αποχώρησαν με πορεία μέσω της Λεοφώρου Στρατού και της Εγνατίας επέστρεψαν στο χωρο του ΑΠΘ οπου πραγματοποιούν το αυτοδιαχειριζόμενο “No border camp”.


*northpress.gr (ΦωΤΟ)