ΘΣΝ: Ένταση επεισόδια και προπηλακισμοί με διαδηλωτές και Αστυνομικούς.

Ένταση έξω από πολυκατάστημα στην οδό Τσιμισκή, με οργανωμένα άτομα τα οποία παρεμποδίσει την πρόσβαση πελατών στη επιχείρηση, στα πλαίσια διαμαρτηρίας για το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή.

Ένταση, φασαρία, προπηλακισμοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων των ΜΑΤ.
Οι δυνάμεις της αστυνομίας επενέβησαν όταν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, άτομα απέκλεισαν την είσοδο του πολυκαταστήματος και εμπόδισαν την πρόσβαση των πελατών.
Διαδηλωτης εξω απο πολυκαταστημα της Τσιμισκη, χτύπησε με γροθιες εναν πελατη ο οποιος ηθελε να περασει στο εσωτερικο του για να ψωνισει . image

Ενας ακομη ο οποιος επιχειρησε να ανακόψει την ένταση δέχθηκε και εκεινος την επιθεση των νεαρων διαδηλωτων μπροστα στα ματια της οικογενειας του . Καποιοι πελάτες ζητουν τον λογο της απαγορευσης εισοδου στα καταστηματα δεχονται προπηλακισμό σπρωξιματα και φραστικες επιθεσεις στο πεζοδρομιο. image

Η απαραδεκτη και απροκλητη επιθεση απο μεριδα ανεγκεφαλων διαδηλωτων εναντιον ανθρωπων που κατεβηκαν με τις οικογενειες τους στο κεντρο της πολης, προκάλεσε την παρέμβαση των ΜΑΤ και ακολουθουν συμπλοκες στο πεζοδρομιο .
Μια νεαρη γυναικα απο τους διαδηλωτες, έπεσε στο έδαφος τραυματισμενη .
Συναδελφοι της εμπορουπαλληλοι την απομακρυναν ενώ λίγο αργότερα στο Νοσοκομειο διαπιστώθηκε οτι εχει υποστει καταγμα ενώ οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε μια προσαγωγη διαδηλωτη .
image

Στην Αθηνα εμπορουπαλληλοι πραγματοποίησαν συγκεντρωση διαμαρτυριας εξω απο πολυκαταστημα του Αμαρουσιου και μοιρασαν φυλαδια ενώ στην οδο Ερμού διαδηλωτες διαμαρτυρηθηκαν χωρις να προκληθούν εντασεις .

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport