Η “συμφωνία εκείνου του Σαββάτου” (ξανά αθετήθηκε).. και (ξανά) γράψανε συνθήματα στη Βουλή. (ΦΩΤΟ)

Μετά τη λήξη της κατάληψης της Πρυτανείας (17/04), τις συλλήψεις των καταληψιών αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών, “αλληλέγγυοι” πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Ο φραγμός της ΕΛΑΣ στα “λουλουλάδικα” ανέκοψε την πορεία στο ύψος της Αμαλίας, με τους ταραξίες για άλλη μια φορά να γράφουν συνθήματα στο τοιχίο περιμετρικά του ΜΑΣ.

image

Ολοκληρώθηκε η πορεία των αυτοπροσδιορισμένων ως αντιεξουσιαστές,
οι οποιοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας (17/04-19.00) στα Προπύλαια, έξω από το κτήριο της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ,  η οποία τελούσε υπό κατάληψη για 19 ημέρες και έλειξε το πρωί (17/04-07.30) με επέμβαση της Αστυνομίας. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή και στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου ανάρτησαν πανό. Ομάδες των αντιεξουσιαστών ανέγραψαν συνθήματα στο τοιχίο επί της Αμαλίας, υπό τη διακριτική εποπτεία.. της ΕΛΑΣ.
image

Οι “αλληλέγγυοι” και οι αυτοπροσδιοζόμενοι αντιεξουσιαστές, επέστρεψαν στα Προπύλαια λίγο πριν τις 10 το βράδυ και ..αποχώρησαν.
Αίτημα της πορείας, η αποφυλάκιση των εγκλείστων κατάδικων τρομοκρατών απεργώνπείνας και η κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport