“Η διμοιρία δέχθηκε πυροσβεστήρες (νόμιμα φερόμενοι) καδρόνια (αναγκαίο gadget)- Απώθησε τα άτομα”|ΑΠΟΨΗ*

..”με ρόπαλα στα χέρια, κρανοι… Πυροσβεστηρες… Είχαν κλείσει το σημείο με κάδους και είχαν αποκλείσει την περιοχή… (μονο κορδέλες δεν έχουν φτιάξει ακόμα για να αποκλείουν νομότυπα ότι επιθυμουν) Η διμοιρία δέχθηκε επίθεση .. απώθησε τα άτομα και με την επέμβαση εταιρης διμοιρίας.. Η κατάσταση ομαλοποιηθηκε”..

image

Την αιφνιδιαστική  οργανωμένη κίνηση αυτοπροσδιοριζόμενων στον αντιεξουσιαστικό “χώρο” προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι  (06/07) και την άμεση ανταπόκριση διμοιριών της ΕΛΑΣ, περιγράφει Αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν σε διστεταγμενη υπηρεσία..

“Σχετικά με τα χθεσινά  επεισόδια….. Η αλήθεια….. Οι ανενόχλητοι πλέον (πραγματικά το γνωστοί άγνωστοι… Δεν ταιριάζει σαν χαρακτηρισμός) νόμιμοι αναρχιφασιστοκανιβαλοι, 80 με 100 περιπου…. με ρόπαλα στα χέρια, κρανοι… Πυροσβεστηρες….. Είχαν κλείσει το σημείο με κάδους και είχαν αποκλείσει την περιοχή…..(μονο κορδέλες δεν έχουν φτιάξει ακόμα για να αποκλείουν νομότυπα ότι επιθυμουν).
Στη θέα 2 χρυσαυγητων που πέρασαν από το οπτικό τους πεδιο(ενιωσαν και αυτοί δυνατοί και έλεγαν τα δικά τους) Πήγαν για να τους αρπάξουν….
Η διμοιρία που ήταν στο σημείο επεναιβει όπως διατάχθηκε…. Αποτέλεσμα δέχθηκε επίθεση με πυροσβεστήρες (νόμιμοι φερόμενος) καδρόνια (αναγκαίο  gadget πλέον για μια απογευματινή βόλτα στην Αθήνα ή στις περιοχές που έχει κατακτήσει ο Isis, η σε κάποια άλλη εξίσου πολιτισμένη χώρα) η διμοιρία απώθησε τα άτομα και με την επέμβαση εταιρης διμοιρίας….
Η κατάσταση ομαλοποιηθηκε…. Έστω και με αυτή τη κωμικοτραγική, αλλά πέρα για πέρα, αληθινή περιγραφή, αυτά έγιναν σήμερα το απόγευμα….. Βοήθεια μας”!