Η "απάντηση" στον Κικίλια και την Ηγεσία, από έναν («μικρό») Αστυνομικό- ΑΠΟΨΗ

Τηρώντας την ανωνυμία του, Αστυνομικός της ΕΛΑΣ, επέστειλε το σχόλιο που ακολουθεί, με αφορμή το επεισόδιο με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τη φραστική επίθεση προς τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πάτρα.«Πριν κανα μήνα είχα δει την πρώτη φωτο από μια… επιχείρηση στο Κέντρο. Μόλις την είδα, είπα σε έναν γνωστό ότι δεν υπήρχε καλύτερη φωτο για να περιγράψει την Ελληνική Αστυνομία του 2014. Ήταν σαν να έβλεπα αυτά τα 20 χρόνια που υπηρετώ, μέσα σε μια στιγμή.
Βλέπω στην φωτο τον (όποιο) πολιτικό προϊστάμενο, με ύφος Go Go Boy, να νομίζει ότι είναι χαλαρός και κοντά με όλους εμάς αλλά κατά βάθος να μας έχει γραμμένους στα μπαλάκια του.
Βλέπω τον κακομοίρη τον ανώτερο να προσπαθεί να κρύψει την ανεπάρκεια και τον φόβο του πίσω από την Στολή 8Β του, με το λουστρίνι.
Βλέπω τον υπέρβαρο (στα π@π@ρι@ του) τον Δημόσιο Υπάλληλο, που είναι ντυμένος σαν Πακιστανός στην Λαχόρη.
Βλέπω δίπλα τον ταλαιπωρημένο, σαν τους πιο πολλούς, πλην όμως τυπικό σε όλα, συνάδελφο.
Και τέλος, πίσω βλέπω τον δημοτόμπατσο – πολιτικό υπάλληλο – ψηφοφόρο – «ήθελα να γίνω Ζητάς μικρός» – «ψηφίζω Νικήτα Κακλαμάνη μέσα στην καλή χαρά γιατί βολεύτηκα».
Τα 20 χρόνια μου στην δουλειά, μέσα σε μία εικόνα!
Και στην άλλη εικόνα, βλέπω τον (εκλεγμένο) Σεριφη Douglas Gillespie (έχει κρατήσει τον τίτλο του Σερίφη) διοικητή του Las Vegas Metropolitan Police Department, να κλαίει σε κηδεία δύο αστυνομικών που έπεσαν στο καθήκον.

Για όσους προσέξουν, φοράει την ΙΔΙΑ στολή και ΕΞΑΡΤΥΣΗ με τον αρχιφύλακα δίπλα του. Για το ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος και το τί διοικεί, μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
Μια φωτογραφία – ένα Σώμα – Πέντε διαφορετικοί κόσμοι.
Μια φωτογραφία – ένα Σώμα – Ένας κόσμος!
ΥΓ: Είμαι υπερήφανος που το 2008 έσφιξα, έστω και τυπικά, το χέρι του Gillespie. Στα 20 χρόνια, δεν έχω νιώσει υπερήφανος που έσφιξα το χέρι κανενός δικού μας ανωτάτου. Και έχω σφίξει αρκετά”.

Πηγή: Το σχόλιο από τη σελίδα του χρήστη στο FB Savvas Vlassis