ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Δύο άτομα σε απολογία για τη φονική συμπλοκή στο Εθνικός -Ηρόδοτος.

Δύο νέα πρόσωπα φέρονται να αναγνωρίστηκαν ως πρωταγωνιστές του επεισοδίου, κλήθηκαν σε απολογία από την Ανακρίτρια κι ελαβαν προθεσμία.

Δυο άνδρες, ηλικίας 26 και 34 ετών, οι οποίοι φέρονται να έχουν κατονομαστεί από τους προφυλακισμένους κατηγορούμενους κι άλλους αυτόπτες μάρτυρες, ότι συμμετείχαν στα επεισόδια και επιτεθηκαν στο 45χρονο φίλαθλο του Εθνικού Κώστα Κατσούλη image

, στο γήπεδο του Ηροδότου, στη Νέα Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο, κλήθηκαν σε απολογία από την Ανακρίτρια (05/11) κι ελαβαν προθεσμία (12/11).
Δύο παρευρισκόμενοι στο γήπεδο της Αλικαρνασού -εκ των οποίων ο ένας είχε οδηγηθεί στο νοσοκομείο τραυματισμένος- είχαν καταθέσει στον Ανακριτή και είχαν κατονομάσει στις Αρχές τους δυο άνδρες τους οποίους αναγνώρισαν από φωτογραφίες ως πρωταγωνιστές των επεισοδίων.
Οι κατηγορούμενοι παραδέχονται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι εκείνη την ημέρα ειχαν μεταβεί στο γήπεδο, αρνούνται όμως τη συμμετοχή τους στα επεισόδια. Και οι δύο (05/11), πήραν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη (12/11).

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport