Ζωγράφου, Λ.Παπάγου: Σοβαρα επεισόδια προκαλούν αντιεξουσιαστές με αφορμή την εκκένωση κατάληψης απο την ΕΛΑΣ

Σοβαρα επεισόδια σε εξέλιξη  στη Λ.Παπάγου στου Ζωγράφου, κατά τη διάρκεια πορείας αντιεξουσιαστών με αφορμή την εκκένωσης της βίλας Ζωγράφου από την Αστυνομία.

Κλειστή (13/03-21.30) η Λ.Παπάγου, με φλεγόμενα οδοφράγματα, ο κύριος όγκος της πορείας “αλληλέγγυων” και αντιεξουσιαστών προς την Πανεπιστημιούπολη.

Οργανωμή ομάδα αντιεξουσιαστών και “αλληλέγγυοι” επιτέθηκαν (13/03-21.00) με πέτρες μάρμαρα και φωτοβολίδες κατα Αστυνομικών, οι οποίοι προχώρησαν σε περιορισμένη χρήση χημικών. Καταστροφές σε αυτοκίνητα  και βανδαλισμούς σε δυο τραπεζικά υποκατάστημα.  Περιπου 1000 άτομα, έχουν στήσει οδοφραγματα με κάδους κι έχουν προκαλέσει εμπρησμούς, με την Αστυνομία για άλλη μια φορά “θεατες” στην καταστροφική τους μανία.

IMG_1709_wm IMG_1708_wm IMG_1706_wm IMG_1707_wm

Τα ξημερώματα (13/03), Αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης στη βίλα Ζωγράφου και ακολούθησαν 7 συλλήψεις, ενώ επιχείρηση εκκένωσης έγινε και στο “Δρακοπούλιο” στην περιοχή της Αχαρνών με τις Αστυνομικές δυνάμεις να πραγματοποιούν 130 συλλήψεις λαθρομεταναστών οι οποίοι διαβιούσαν στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο από “αλληλέγγυους”

Εκκενωση_κατάληψης