Ερμού& Αθηνάς: Επίθεση με οπαδικά κίνητρα, σε ΤΑΧΙ που μετέφερε Σέρβους.

Επίθεση σε ΤΑΞΙ, με οπαδικά κίνητρα- εξετάζεται συμφωνα με Αστυνομικές πηγές- πραγματοποίησαν νεαροί χούλιγκανς σε βάρος νεαρων Σέρβων οι οποίοι θεωρήθηκε ότι πρόκειται για οπαδους αντίπαλης ομάδας, δύο μόλις ημέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης (04/11) στο “Γ.Καραϊσκάκης”.

Ο επαγγελματίας οδηγός, σταθμευμένος στην πιάτσα των ΤΑΞΙ στο Μοναστηράκι (02/11-20.45) επιβίβασε  τους νεαρούς με προορισμό προς το λιμάνι του Πειραιά.
Εν κινήσει προς την οδό Αθηνάς ομάδα νεαρών (γίνεται αναφορά σε περισσότερα από 30 άτομα), επιτέθηκαν στο ΤΑΞΙ, έσπασαν το παρμπρίζ και τα παράθυρα ενώ οι νεαροί επιβαίνοντες  άνοιξαν τις πόρτες και πρόλαβαν να απομακρυνθούν.
Η Αστυνομία έλαβε κατάθεση από τον οδηγό του ΤΑΞΙ.  Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, η επίθεση αποδίδεται σε οπαδούς του ΟΣΦΠ, σε βάρος των νεαρών οι οποίοι θεωρήθηκε ότι είναι οπαδοί της Ντιναμό Ζαγκρεμπ, χωρίς να έχει εξακριβωθεί η αφορμή του επεισοδίου.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (04/11) στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με την Αστυνομία, να βρίσκετια σε επιφυλακή.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport