ΕΡΕΤΡΙΑ: Ληστεία με Kalashnikov σε κοσμηματοπωλείο.

Οι ληστές των κοσμηματοπωλείων με τα kalashnikov, έδρασαν στην Ερέτρια.  Απέσπασαν κοσμήματα μεγάλης αξίας και διέφυγαν.
Τρίτη φορά η ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στην αγορά της Ερέτριας, βρέθηκε αντιμέτωπη με τους αποφασισμένους κακοποιούς, ενώ έκλεινε την επιχείρηση (25/10-20.45) και τοποθετούσε κοσμήματα και τιμαλφή στο χρηματοκιβώτιο.

Οι κακοποιοί έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου.
Οι δράστες, τέσσερα άτομα, φορούσαν κράνη, στάθμευσαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μπροστά απο το κοσμηματοπωλείο. Με βαριοπουλες και kalashnikov, πυροβόλησαν τη βιτρίνα προκαλώντας διάτρηση στον υαλοπινακα, και άρχισαν να αρπάζουν τα κοσμήματα από τις προθήκες, ενώ συνεργός τους παραβίασε την εξωπορτα.
Στο κοσμηματοπωλείο εκτίνη τη στιγμή, βρισκόταν η ιδιοκτήτρια, η οποία τοποθετούσε τα κοσμήματα στο χρηματοκιβώτιο, η οποια τρομοκρατημένη στην είσοδο των ληστών μπήκε σε βοηθητικό δωμάτιο με τους δρασυες να αδειάζουν τις προθήκες.
Οι δραστες στη συνέχεια πυροβολώντας στον αέρα επιβιβάστηκαν και πάλι στο αυτοκίνητο διέφυγαν με κατεύθυνση προς Νέα Ερέτρια.
Οι κακοποιού έδρασαν ενώ η ιδιοκτήτρια έκλεινε την επιχείρηση, κι ενώ τοποθετούσε τα κοσμήματα στο χρηματοκιβώτιο και σε ώρα που η αγορά θα είχε σχεδόν αδειάσει.
Προανάκριση ενεργεί το ΤΑ της περιοχής, με τους δράστες να αναζητούνται.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport