Επεισόδια πριν το ντέρμπι στη Λεωφόρο.( ΦΩΤΟ – VIDEO)

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν την έναρξη του ντέρμπι στη Λεωφόρο από τους οπαδούς του ΠΑΟ, με την άφιξη του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

image

Σχεδον 1,5ωρα πριν την έναρξη του ντέρμπι (22/02), οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά την άφιξη τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο συνόδευαν Αστυνομική Δύναμη, στα επίσημα, εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και προχώρησαν σε μαζική ρίψη φωτοβολίδων. Αποτέλεσμα της έντασης ήταν να κριθεί για την ασφάλεια του, ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, να επιστρέψει στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, φωτοβολίδα από τις κερκίδες οπαδών του ΠΑΟ, την οποία απέρριψαν προς την πλευρά των παραγόντων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, εποστρακίζεται ενώ κατευθύνεται προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και καταλήγει στο κράνος Αστυνομικού, ο οποίος βρισκόταν στο χώρο.
Στη συνέχεια, κι ενώ ο προπονητής των ερυθρολεύκων κατευθύνθηκε προς την Θύρα 13 ακολούθησαν φραστικη επίθεση από οπαδούς των πρασίνων οι οποίοι απέρριψαν αντικείμενα και φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο.
Ακολούθησε συμπλοκή με Αστυνομικές Δυνάμεις που ήταν στο χώρο προς αποτροπή των επεισοδίων, κατά την ποια σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους οπαδούς τραυματίσθηκε ελαφρά.
Με την είσοδο της ομάδας του Παναθηναϊκού στο γήπεδο η ένταση εκτονώθηκε.

image

image
image

image

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport