Εξώδικη δήλωση Φρόσως Κυριάκου: “Τα σενάρια που αναπαράγονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Με εξώδικη δήλωση της, η 21άχρονος Φρόσως Κυριακου, μέσω πληρεξούσιων δικηγόρων, παραθετει την βιωματική της αλήθεια- όπως υποστηρίζει- αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και προκάλεσε το βαρύτατο τραυματισμό της 29άχρονης Μυρσίνης Αρναούτη και τον ελαφρύτερο τραυματισμό της.

image

“Δεν οδηγούσα εγώ, οδηγούσε ο Παντελίδης”, αναφέρει στην εξωδικη δήλωσή της η 21άχρονη Φρόσω Κυριάκου, που φιλοξενεί η Real News.
Στη δήλωση, μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων αναφέρεται:
“Σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που συνέβη τη 18.02.2016, η συνεπιβάτις του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, Φρόσω Κυριάκου, καθώς και η οικογένειά της αναφέρουν τα εξής: Η κα Φρόσω Κυριάκου παραμένει νοσηλευόμενη στην οικία της, έχοντας υποστεί σοβαρό τραυματισμό και ισχυρότατη μετατραυματική διαταραχή. Ως προς τα σωματικά τραύματα, παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς της και ακολουθεί ειδική αγωγή για τη σταδιακή αποκατάσταση της υγείας της. Ο χρόνος περάτωσης της εν λόγω αποκατάστασης παραμένει, προς τ παρόν, άγνωστος. Επιπροσθέτως, παρακολουθείται από ειδικούς, ψυχολόγο και ψυχίατρο, προκειμένου να καταφέρει να αντιμετωπίσει τον ισχυρότατο ψυχικό κλονισμό, το σοκ και το πένθος, από τα οποία διακατέχεται, συνέπεια του ως άνω βίαιου ατυχήματος με τις γνωστές σε όλους τραγικές συνέπειες”.
Παράλληλα, σημειώνεται οτι “οι εξελίξεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος αφενός ως προς τις ανακρίβειες που ακούγονται και δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις, αφετέρου δε ως προς τις ολοένα και εντεινόμενες πιέσεις λόγω και έργω, προς την ίδια τη Φρόσω δεν αφήνουν περιθώρια περαιτέρω αποστασιοποίησης”.
Σε άλλο σημείο σημειώνεται ότι “Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η οικογένεια Κυριάκου αλλά και η ίδια η Φρόσω θα πράξουν ό,τι απαιτείται για να διαφυλάξουν τον υπέρτερο για εκείνους στόχο που είναι η πλήρης και βέλτιστη δυνατή αποκατάσταση των σωματικών και ψυχικών τραυμάτων της. Τα σενάρια που αναπαράγονται μόνο ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η αποσπασματική και μεροληπτική εκτίμηση δήθεν στοιχείων του προανακριτικού υλικού, η άμεση και έμμεση αναφορά σε “ενδείξεις” και “αποδείξεις” και η αναπαραγωγή εκτιμήσεων από εξωγενείς παράγοντες δεν συμβάλουν πουθενά…
Ας αφήσουμε λοιπόν τους αρμοδίους φορείς να εκτελέσουν το έργο τους απερίσπαστα και ας παύσει η απόπειρα μετατροπής των θυμάτων σε θύτες. Καλούμε δε τους αυτόκλητους υπερασπιστές της “αλήθειας”, οι οποίοι “απειλούν” δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αποδώσουν δικαιοσύνη, να απέχουν από σχετικά λόγια ή/και πράξεις καθώς επιβαρύνουν την ήδη εξαιρετικά επιβαρυμένη κατάσταση”.
Ενώ διευκρινίζεται ότι δηλώσεις για το θέμα από μέλη του στενού και οικογενειακού περιβάλλοντος της 21άχρονης, έως σήμερα, δεν είναι αληθείς.


*RealNews