Εξάρχεια: Διαρρήκτης έπεσε στο φωταγωγό και το πτώμα του εντοπίσθηκε λόγω δυσοσμίας, σε σήψη

Διαρρήκτης κατά τη διαφυγής του έπεσε στο φωταγωγό πολυκατοικίας, ενώ το πτώμα του εντόπισαν λόγω δυσοσμίας οι ένοικοι.

image

Ένα… lap top, και τιμαλφή για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή, από το νόμιμο κάτοχό τους, ένοικο της πολυκατοικίας επί της Ασκληπιού, τα οποία βρέθηκε στο φωταγωγό κοντά στο πτώμα του άνδρα, ο οποίος εντοπίσθηκε λόγω της έντονης δυσοσμίας, “υπέδειξαν” το δραστη της διάρρηξης.
Ο ένοικος διαμερίσματος, είχε δηλώσει τη διάρρηξη και κλοπή των αντικειμένων στο Αστυνομικό τμήμα. Κατά την αυτοψία στο χώρο και τα στοιχεία της προανάκρισης, εκτιμάται ότι ο άνδρας αναρριχήθηκε από το φωταγωγό στο διαμέρισμα και αφαίρεσε τα αντικείμενα, ωστόσο κατά την καταρρίχηση στη διαφυγή του, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.
Τα στοιχεία ταυτότητας του άνδρα παραμένουν άγνωστα, με τους Αστυνομικούς, απο τη δακτυλοσκόπηση να αναζητούν τα στοιχεία ταυτότητάς του, ενώ τα βιομετρικά χαρακτηριστικά του, προσδιορίζουν αλλοδαπό υπήκοο. Αναμένεται η διενέργεια νεκροτομής, για την εξακρίβωση της αιτίας θανάτου, ενώ ο ιατροδικαστής κατά τη νεκροψίας εντόπισε ευρήματα συμβατά με πτώση από μεγάλο ύψος.