ΕΝ.ΑΣ.Υ Δυτικής Αττικής: “Διαπιστώσεις έχουν ξαναδιατυπωθεί. Να μη γίνουμε μια ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές”

..”βιώνουμε όλοι μας , Aστυνομικοί και πολίτες , στην πολύπαθη Δυτική Αττική.. συσσώρευση προβλημάτων και εγκατάλειψης.. προκλήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια”..

image

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι
Με χαρά αλλά και προβληματισμό ακούσαμε από τα χείλη του Υπουργού κ. ΤΟΣΚΑ Νικόλαου σε τηλεοπτική εκπομπή να διαπιστώνει και να αναφέρει τα χρόνια προβλήματα που βιώνουμε όλοι μας , αστυνομικοί και πολίτες , στην πολύπαθη Δυτική Αττική.
Ειδικότερα ο κ. Υπουργός είπε ότι η Δυτική Αττική αποτελεί χώρο συσσώρευσης προβλημάτων και εγκατάλειψης .
Είναι γεγονός ότι οι διαπιστώσεις του κ. Υπουργού είναι πέρα για πέρα αληθείς όπως επίσης αληθές είναι ότι όλα τα παραπάνω προκλήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς ως Αστυνομικοί που υπηρετούμε στην Δυτική Αττική τα βιώνουμε χρόνια τώρα. Το ζητούμενο όμως είναι το πώς από τις διαπιστώσεις θα περάσουμε στις πολιτικές που εάν όχι θα εκμηδενίσουν τουλάχιστον θα ανακουφίσουν και εμάς που είμαστε επιφορτισμένοι με την ασφάλεια των πολιτών αλλά και την κοινωνία που τόσα χρόνια τα βιώνει έντονα.
Όλα αυτά τα χρόνια ανάλογες διαπιστώσεις έχουν ξαναδιατυπωθεί . Αναμένουμε και ευελπιστούμε να μην γίνουμε για μια ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές.
Η Ένωσή μας είναι έτοιμη να συμβάλλει με προτάσεις για την λύση όλων αυτών των προβλημάτων” .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ