Ενωμένοι Αστυνομικοί Αθήνας (ΕΝ.Α.Α.) προσχωρούν στο Ε.Κ.Α Αθηνών

Ανακοίνωση προσχώρισης της παράταξης Ενωμένοι Αστυνομικοί Αθήνας (ΕΝ.Α.Α.) στο Ε.Κ.Α Αθηνών, στις επικείμενες εκλογές ενστόλων της Αθήνας

image

Ηλεκτρονικη αποστολή μηνύματος με την παράκληση για δημοσίευση:

Οι Ενωμένοι Αστυνομικοί Αθήνας (ΕΝ.Α.Α.) από την ημέρα ίδρυσής τους έμειναν πιστοί στις αρχές τους και στα ιδανικά ενός σωστού και έντιμου συνδικαλισμού.
Τα τελευταία χρόνια αποδείξαμε πως αποτελούμε τον αναγκαίο παράγοντα διασφάλισης της ενότητας στην Ένωση Αθηνών αλλά και βασικός πυρήνας όλων των δράσεων που αφορούσαν κυρίως οικονομικά – ασφαλιστικά θέματα, ανακοινώσεις, πορείες, αιμοδοσίες, παρεμβάσεις και όσα ακόμα ζητήματα μας απασχόλησαν, ενώ υποστηρίξαμε τα δίκαια αιτήματα κάθε συναδέλφου ξεχωριστά. Με την παρουσία μας και τις θέσεις μας προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν, να προωθήσουμε ιδέες και να δοθούν λύσεις σε πολλά από αυτά. Όλα αυτά σε ένα πλαίσιο σεβασμού της δημοκρατίας, των δημοκρατικών διαδικασιών και της πολυφωνίας. Σταθήκαμε όμως και σθεναρά απέναντι σε συνδικαλιστικές πρακτικές ορισμένων που προσπαθούσαν να μας επιστρέψουν στο παλιό και στο στρέβλο αλλά και σε συνδικαλιστικές σκοπιμότητες, προσωπικές ματαιοδοξίες και πρακτικές «κενών» αυτοπροβολών.
Την κρίσιμη αυτή περίοδο όπου το συνδικαλιστικό μας κίνημα βάλλεται από όσους προσπαθούν να χαμηλώσουν το φρόνημά του, έτσι ώστε να μην μπορεί να διεκδικεί δυνατά και να προασπίζει αποτελεσματικά, η ενότητα των αστυνομικών είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Σε μια περίοδο που μεθοδεύεται από το πολιτικό σύστημα το «διαίρει και βασίλευε» εμείς τους απαντάμε με το «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ». Γνώμονας μας είναι η επίλυση των προβλημάτων, να στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους πλάι – πλάι στους αγώνες και βέβαια μακριά από πρόσκαιρα, προσωπικά και μικροπαραταξιακά συμφέροντα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους και για πολλά ακόμα, οι Ενωμένοι Αστυνομικοί Αθήνας (ΕΝ.Α.Α.) σε αυτή την κρίσιμη εκλογική διαδικασία της Ένωσης Αθηνών στις 11, 12 και 13 Ιουνίου 2016 συστρατεύεται μαζί και με άλλους συνδυασμούς στο Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Αθηνών (Ε.Κ.Α. Αθηνών) για να δυναμώσει την «ομπρέλα προστασίας» σε κάθε συναδέλφισσα, σε κάθε συνάδελφο.
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ