Εντοπίσθηκε σε καταυλισμό του Ασπροπύργου ο 11άχρονος Διονύσης Τ.

Σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο εντοπίσθηκε από Αστυνομικούς που τον αναζητούσαν ο 11άχρονος Διονύσης Τ. για τον οποίο ενεργοποιήθηκε Amber Alert, μετά τη φυγή του από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Στον καταυλισμό Ρομά Ασπροπύργου εντοπίσθηκε, ο 11άχρονος Διονύσης Τ, ο οποίος είχε φύγει από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» (30/08) οπου παρέμενε σε φιλοξενία, με Εισαγγελική παραγγελία.

wpid-fb_img_1441043445328.jpg
Ο ανήλικος εντοπισθηκε απο Αστυνομικους του Τμήματος Αναζητήσεων και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανηλίκων, το οποίο είχε αναλάβει τη διερεύνηση της φυγής, στον εντοπισμό και επιστροφή του 11άχρονου. Μαζί με τον ανήλικο στην Ασφάλεια Αττικής, έχει οδηγηθεί και γυναίκα η οποια είχε υπό την επίβλεψή της, το αγόρι.
Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στον καταυλισμό Ρομά του Ασπροπύργου, καθώς προέκυψε από πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το ανήλικο αγόρι είχε επιλέξει της “εκκουσια φυγη” επειτα απο το επισκεπτηριο ζεύγους, οι οποίο φέρεται να εμπλέκεται στην έξοδο του 11άχρονου Διονύση Τ. από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Καταθέσεις ομοφυλων του, φέρεται να “έδειχναν” τη θεία του ανηλίκου (σσ αδελφή της μητέρας του) και με μέλη της οικογένειας οργάνωσαν την “απομάκρυνση” του ανήλικου από το Παιδιατρικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα μετά το επισκεπτηριο που είχαν μαζί του.
Για την εξαφάνιση του 11άχρονου, είχε ενεργοποιηθεί Amber Alert, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης, είχε ανατεθεί στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport