Ενημέρωση από τις συγκεντρώσεις (ΦΩΤΟ)

Συνεχής ενημέρωση.<

03/07- 23.00 Συνθήματα γραμμένα στο Υπ Οικονομικών

image
φώτο- Μ.Συνοδινος

φωτογραφιες από τη συγκεκριμένη των ευρωπαϊστών

image

image

image

image

image

φωτογραφίες από την συγκέντρωση των υποστηρικτών του «ΟΧΙ”
image
image

image

image

21.00 Πρωτη εκτίμηση 30.000 τουλαχιστον άτομα στο Σύνταγμα σύμφωνα με τους συμμετέχοντες. Σε περίπου 40.000 εκτιμούν οι ευρωπαϊστές τη δική τους συγκέντρωση.
Εκτίμηση ΕΛΑΣ 20.000 άτομα σε κάθε συγκέντρωση.
19.35 Ένταση και κρότου λάμψης στο Σύνταγμα. Εισόδια στη Φιλελλήνων.
image

Ομάδα ατόμων τα οποία αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, με αριστερές παρατάξεις-ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ- είχαν κατεύθυνση προς την πλατεία Συντάγματος, στην προγραμματισμένη συγκέντρωση του “ΌΧΙ”. Περίπου 500 άτομα με κράνη και κουκούλες και κρατώντας κοντάρια και δοκάρια αποκοπηκαν από το μπλοκ και πραγματοποίησαν επίθεση με μπογιές στο ΣΕΒ.
Στην περιοχη αναπτύχθηκαν άμεσα τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ. Αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ ανέκοψαν την πορεία της ομάδας, ακολούθησε ένταση, έγινε περιορισμένη χρήση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια προσαγωγή από το σημείο, ενω δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

19.00 Αυξημένα μέτρα Ασφαλείας από την ΕΛΑΣ στις εξόδους ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα. Αστυνομικοί βρίσκονται στο εσωτερικό του σταθμού, και δίπλα στις αποβάθρες, ενώ στον επίπεδο της πλατείας Συντάγματος βρίσκονται σε ανάπτυξη 4- 5 διμοιρίες της ΥΜΕΤ.
Διακοπή διέλευσης του ΤΡΑΜ στο Σύνταγμα, με τη μετάβαση από και προς ΜΕΤΡΟ να γίνεται από τους σταθμούς ΜΕΤΡΟ Συγγρού και Ν.Κόσμος.
Το ελικόπτερο της Αστυνομίας βρίσκεται σε πτήση και εποπτεύει τις δύο συγκεντρώσεις υποστηρικτών του «όχι» στο Σύνταγμα, και των ευρωπαϊστών στο Καλλιμάρμαρο.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport