"Ελεύθερος" ο ανεξάρτητος- πρώην- Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στθ.Μπούκουρας

Αποστασιοποιήθηκε και διαχώρισε τη θέση του από την Χρυσή Αυγή με ψηφοδέλτιο της οποίας είχε εκλεγεί, έγκλειστος στις φυλακές Ναυπλίου, ο Ευστάθιος Μπούκουρας, αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους εφόσον το Δικαστικο Συμβούλιο κάνει δέκτη τη γνωμοδότηση της Εισαγγελέως Εφετών.

Σύμφωνα με απόφαση της Εισαγγελέως Εφετών Στ.Στεφανάτου, υπήρξε θετική η γνωμοδότηση της, προς το δικαστικό συμβούλιο, στο αίτημα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ανεξάρτητος πρώην Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας. Ωστόσο είναι η δεύτερη φορά που η γνωμοδότηση είναι θετική για την περίπτωση του ανεξάρτητου Βουλευτή, ωστόσο το Δικαστικό Συμβούλιο, σε προηγούμενη συνεδρίαση του είχε απαντήσει αρνητικά.
Στον υπόδικο Βουλευτή, προτείνονται περιοριστικοί όροι που αφορούν την καταβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Η Εισαγγελική Λειτουργός, απέρριψε σχετικά αιτήματα των προφυλακισμένων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή, για αντικατάσταση της προσωρινής τους κράτησης με περιοριστικούς όρους.
Ωστόσο ειδική αναφορά γίνεται με αφορμή την ποινική μεταχείριση του ανεξάρτητου Βουλευτή ο οποίος μετά τον εγκλεισμό του διαχωρίζει τη θέση του από τη Χρυσή Αυγή με την οποία έχει εκλεγεί ενώ θεωρείται ένας από τους ανεξάρτητους βουλευτές που θα ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport