ΕΛΑΣ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον ΕΦ της ΔΙΑΣ Πειραιά, Δημήτρη Κατσιώνη.

Πένθος και μεσίστιες σημαίες, για την Ελληνική Αστυνομία, σε ένδειξη πένθους για το θανάσιμο τραυματισμό σε τροχαίο δυστύχημα (14/10- 23.40) του 32χρονου Εδικού Φρουρού Δημήτρη ΚΑΤΣΙΩΝΗ, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Στο Κοιμητήριο της Καλλιθέας η κηδεία του.

Ο 32χρονος Ειδικός Φρουρός τραυματίσθηκε θανάσιμα όταν σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν οι τέσσερεις Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Πειραιά στην αερογέφυρα της Κηφισού, στο ύψος των ΙΚΕΑ, στο ανερχόμενο προς Λαμία, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο 32χρονο Ειδικός Φρουρός, με καταγωγή από το Γύθειο, υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ στον Πειραιά, με επιτυχίες στο ενεργητικό του, ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός βρέφους 8μηνών, για το οποίο ήταν ιδιαιτέρως χαρούμενος.
Οι συνάδελφοί του Ειδικοί Φρουροοί, μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν “για ακόμη μια φορά για ακόμη έναν συνάδελφο το καθήκον του επεφύλαξε την ακροτελεύτια πράξη της ζωής του, στερώντας από την κοινωνία τον φύλακα άγγελό της, στερώντας από την αστυνομία τον άξιο αστυνομικό και συνάδελφο, στερώντας από την οικογένεια του τον πατέρα, τον γιό, τον σύζυγο. Ο Δημήτρης ο συνάδελφος Ειδικός Φρουρός της ΔΙ.ΑΣ Πειραιά από σήμερα θα μας προστατεύει όλους με την ψυχή του και θα μας ενδυναμώνει με το παράδειγμα της ζωής του”.
Με διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτρη Τσακνάη, σε όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της χώρας (5-16/10), θα κυμματίζουν μεσίστιες οι Σημάιες (15- 16/10) σε ένδειξη πένθους.
Στο κοιμητήριο της Καλλιθέας (15/10- 14.00) η κηδεία του Ειδικού Φρουρού Δημήτρη Κατσιώνη.