ΕΚΤΑΚΤΟ- Συνελήφθη ο επικίνδυνος καταζητούμενος Αλβανός Armben Bako

Σε συντονισμένη Αστυνομική επιχείρηση (26/11) ύστερα από πληροφορίες εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο επικίνδυνος καταζητούμενος Αλβανός δράστης του ένοπλου έξω από μπαρ στο Μικρολίμανο του Πειραιά (22/11).

image  Σύμφωνα με πληροφορίες,  η σύλληψη του Αλβανού καταζητούμενου για το ένοπλο στο νυχτερινό κατάστημα στο Μικρολίμανο του Πειραιά, πραγματοποιήθηκε σε υπογειο διαμερισμα σε πολυκατοικία της οδού Αγ.Λαύρας 36, στο Γουδί, όπου και είχε καταφύγει. wpid-img_20141126_135713.jpg

Η επιχείρηση οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αιφνιδιάζοντας τον Αλβανό δράστη, με τους Αστυνομικούς “αθόρυβα” να εισβάλλουν στο υπόγειο διαμέρισμα, οι οποίοι για να αποφύγουν το ενδεχόμενο ένοπλης συμπλοκής, έκαναν χρήση κρότου λάμψης συλλαμβάνοντας τελικά τον Αλβανό.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν η ΕΚΑΜ και κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, αιφνιδιάζοντας τον Αλβανό καταζητούμενο Armben Bako.

Με τη δικογραφία που συντάχθηκε για τις ένοπλες επιθέσεις στις οποίες έχει προσδιορισθεί ως δράστης, αναμένεται να οδηγηθεί στα Δικαστήρια του Πειραιά, ενώπιον της Εισαγγελέως Πειραιά(27/11),image η οποία χειρίστηκε την υπόθεση, κι εξέδωσε ένταλμα με ονομαστικοποιημένη κατηγορία στα στοιχεία του 31χρονου Αλβανού Armben Bako.
Αναμένεται Αστυνομική ανακοίνωση για την επιχείρηση, καθώς και δημοσιοποίηση των στοιχείων του, με πιο πρόσφατη φωτογραφία του, εμφανώς αλλαγμένος από την φωτογραφία του που έχει διαρρεύσει από το βραδυ της Κυριακής (23/11) στο διαδίκτυο, με την Εισαγγελική διάταξη δημοσιοποίησης της Εισαγγελέως Πειραιά, να μην έχει εκδοθεί επίσημα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport