Εισβολές σε σπίτια, ληστείες σε οδηγούς ΤΑΧΙ και πεζούς, καταγράφει το Αστυνομικό δελτίο.

Διαρρήξεις σε σπίτια, ληστείες σε οδηγούς ταξί και σε πεζούς, είναι κάποια από τα περιστατικά που καταγράφει το Αστυνομικό δελτίο, σε όλη την επικράτεια το τελευταίο 48άωρο.

Τέσσερα άτομα, διέρρηξαν το σπίτι 83χρονης στο Αιγάλεω, από την οποία απέσπασαν τιμαλφή. Σε μονοκατοικία της Πάτρας, οι δραστες αφαίρεσαν απο 51χρονο, τον οποίο τραυμάτισαν στο πρόσωπο, χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Διάρρηξη σημειώθηκε και στο σπίτι 77χρονου στην Καλλιθέα με τους δύο δράστες να διαφεύγουν χωρίς να αφαιρέσουν αντικείμενα ή τιμαλφή.
Στη Ν. Φιλαδέλφεια, τρεις άγνωστοι επιβιβάστηκαν σε ταξί, από την Πλ. Αγ. Ανάργυρων στην Ν. Φιλαδέλφεια. Με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τον οδηγό και άρπαξαν ένα tablet, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Στα Άνω Λιόσια, δύο «πελάτες» επιβιβάστηκαν σε ταξί από τη Ν. Ιωνία και στα Άνω Λιόσια, με την απειλή σιδερολοστού, απέσπασαν, από τον 54χρονο οδηγό, χρηματικό ποσό και τα κλειδιά του οχήματος. Στην Μεταμόρφωση, άγνωστος προσποιούμενος τον πελάτη, επιβιβάστηκε σε ταξί και με την απειλή χρήσης βίας, απέσπασε από τον οδηγό, χρηματικό ποσό.

Στον παράδρομο της Αττικής Οδού, τέσσερις άγνωστοι Ρομά, ακινητοποίησαν φορτηγό εταιρείας που οδηγούσε 41χρονος και με την απειλή μαχαιριού του απέσπασαν χρήματα. Στην περιοχή του Ασπροπύργου, τρεις δράστες με την απειλή όπλου απέσπασαν από περιπτερούχο χρήματα και τσιγάρα. Στην επαρχιακή οδό Παραλίας-Ολυμπιακής στην Ακτή Πιερίας, δύο οι δράστες, προσέγγισαν αυτοκίνητο ζευγαριού, και απέσπασαν τα κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητό τους. Στη Θεσσαλονίκη, τρεις άγνωστοι επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο, έξω από το σπίτι του, και του αφαίρεσαν χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα. Στα Ιωάννινα, δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε 32χρονο από τον οποίο με την απειλή’ μαχαιριού άρπαξαν το τσαντάκι του με χρήματα και έγγραφα.

Στο Μιντιλόγλι Πατρών, άγνωστο εισέβαλε σε φαρμακείο, ακινητοποίησε με μαχαίρι την 41χρονη υπάλληλο και της απέσπασε 170 ευρώ. Στα Άνω Λιόσια, δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε 47χρονο από τον οποίο απέσπασαν χρήματα και προσωπικά του έγγραφα. Στις Σέρρες, άγνωστος προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, εξαπάτησε 76χρονη και της απέσπασε χρήματα και δύο χρυσά δαχτυλίδια

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport