“Είναι ράκος ο Αρχηγός και πρέπει να στηριχθεί…”- “Κομμένος” Αντιστράτηγος σε μαθήματα ήθους|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Είνα θέση μας στο nantiareport να μην εκφέρουμε την άποψή μας επί προσωπικού παρά μόνο επί του υπηρεσιακού έργου τους, για Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Είναι όμως και κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων με ήθος και ποιότητα, οι οποίοι τιμούν το Σώμα της ΕΛΑΣ. Μια από αυτές τις ξεχωριστές περιπτώσεις, ο εν αποστρατεία-σήμερα- Αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ.

Στρατηγέ, καλή συνέχεια.

image

“Το bloko.gr επικοινώνησε χθες με αρκετούς από τους “κομμένους” αξιωματικούς, για να ζητήσει γνώμη και άποψη αναφορικά με τις κρίσεις, οι οποίες πεντακάθαρα έχουν ανεξίτηλη σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ.
Μεταξύ των “κομμένων” αντιστράτηγων, ένας μας είπε τα εξής: “Ο αρχηγός (σ.σ. ο κ. Τσουβάλας) είναι περισσότερο ράκος απ’ ότι εμείς που κοπήκαμε. Δεν ήταν δικές του επιλογές, αλλά και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Πρέπει να στηριχθεί ο αρχηγός πρώτα και κύρια από τους αστυνομικούς και δευτερογενώς από εσάς”.

image

Πρόκειται για τον Κώστα Μιχαιρίνα. Ένας αξιωματικός με ήθος, κύρος και αξιοπρέπεια.
Δεν ξέρουμε εάν ο Στρατηγός ήθελε να δημοσιοποιηθεί η ιδιωτική συνομιλία. Δεν τον ρωτήσαμε. Αλλά και να μας το απαγόρευε, θα ήταν από τις ελάχιστες φορές στο δημοσιογραφικό βίο μας που θα σπάζαμε το οff the record
Καλη Αποστρατεία Στρατηγέ”


*bloko.gr

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport