Δ.Κυριαζίδης: “Να μην αποτελούμε τα εξιλαστήρια θύματα οποιοδήποτε λειτουργεί με έναν αυθαίρετο, εγκληματικό τρόπο”

Η επίθεση σε βάρος του Βουλευτή της ΝΔ, με την δικογραφία να έχει διαβιβαστεί εκ νέου στην Κρατική Ασφάλεια, και οι ασύλληπτοι ταυτοποιημένοι δράστες της βίαιης επίθεσης, προκάλεσαν το σχόλιο του Βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη.

ΚΟΥΜΟΥ_ΛΟΥΚΟΣ_Α«Από την πρώτη στιγμή κρατήσαμε χαμηλούς τόνους, δεν συμπεριφερθήκαμε όπως άλλα κόμματα κοιτώντας την κεφαλή και τίποτα άλλο. Περιμένουμε την δράση της Αστυνομίας, δεν υπάρχουν ακόμα συλλήψεις , μολονότι έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες. Εμείς απαιτούμε την άμεση σύλληψη, δράση έτσι ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα ,προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά να αποτελέσει και ένα μήνυμα σε όσους  επίδοξους λειτουργούν με αυτό τον τρόπο κατά πολιτικών προσώπων χωρίς να ευθύνονται σε κάτι. Να μην αποτελούμε τα εξιλαστήρια θύματα οποιοδήποτε λειτουργεί με έναν αυθαίρετο πολλές φορές  εγκληματικό τρόπο» σχολίασε αναφορικά με την επίθεση σε βάρος του Βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, ο επίσης Βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης.

Ο Δημήτρης Κυριαζίδης, είχε επικευτεί ως μέλος τριμελούς κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας από κοινού με τον εα Αντιστράτηγο ΕΛΑΣ, Βουλευτή Τάσο Δημοσχάκη, και το Σίμο Κεδίκογλου (10/11) τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκας, επ αφορμή των τελευταίων εξελίξεων μετα τις καταγγελιες Πανούση, και το αιτημα αντικαταστασης του αναπληρωτή Υπουργού για τον επιικεφαλής των Εσωτερικών Υποθέσεων.