Διαψεύδει ο Γ.Πανούσης την επιστολή στο Υπ. Δικαιοσύνης.

Ανακοίνωση-διάψευση του Γ.Πανούση για την διαβίβαση ενυπόγραφου εγγράφου προς το Υπ.Δικαιοσύνης με το οποίο προειδοποιεί για την “εκρηκτική” κατάσταση στις φυλακές.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης διαψεύδει με ανακοίνωσή του την αποστολή εγγράφου από τον ίδιο, προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης, με το οποίο προειδοποιεί για την κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ημερήσιου τύπου, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, φέρεται να έχει διαβιβάσει έγγραφο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, για την επικίνδυνη κατάσταση στις φυλακές, με προπαρασκευαστικές ενέργειες τρομοκρατικών χτυπημάτων και εγκλημάτων του κοινού ποινικού δικαίου με εντολές μέσα από τις αφυλακές.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το δημοσίευμα, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, ο οποίος επικοινώνησε με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος και διέψευσε το σχετικό δημοσίευμα. Επικοινωνία είχε και ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης με τον αναπληρωτή Υπουργο Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση λαμβάνοντας την ίδια αρνητική απάντηση. Ωστόσο, στην ανακοίνωση διάψευσης, δεν διαψεύδεται η ύπαρξη του εγγράφου αλλά ο αποστολέας του.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport