“Διέβη” το Μαξίμου.. ο “Ρουβίκωνας”- Προσαγωγές από το σημείο (VIDEO)

Προσαγωγές, σε καταδομική του “Ρουβίκωνα” έξω από ..το Μέγαρο Μαξίμου.

anarxikoi-maximou4 Ομάδα περίπου 15ατόμων αυτοπροσδιοριζόμενοι στον αντιεξουσιαστικό χώρο μέλη του “Ρουβίκωνας”, κινήθηκε καταδρομικά, εξωτερικά στην πύλη του Μεγάρου Μαξίμου, και απέρριψαν τρικάκια, με αναφορές σε “διαγραφή χρέους” και “έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση”, ενώ επιχείρησαν να ανοιξουν πανό.

Η Αστυνομική δύναμη, με καθυστέρηση, απομάκρυνε τα άτομα ενώ στο σημείο προκλήθηκε ένταση όταν έγινε μια προσαγωγή. Τα άτομα περιορίσθηκαν στο πεζοδρόμιο απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, φωνάζοντας συνθήματα. anarxikoi-maximou-

Μέλη της ομάδας “Ρουβίκωνας”, με καταδρομική είχαν πραγματοποιήσει κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν εισβάλλει και ανοιξει πανό, στο περιστύλιο της Βουλής ενώ την περασμένη εβδομάδα, επιχείρησαν να εισβάλλουν και πάλι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, κατά τη διάρκει μεγάλης κινητοποίησης στο κέντρο της Αθήνας.

Οι Αστυνομικοι του Μεγάρου Μαξίμου- με εντολή κέντρου- προχώρησαν σε οχτώ προσαγωγές ατόμων από την ομάδα των αυτοπροσδιοριζόμενων στον αντιεξουσιαστικό χώρο “Ρουβίκωνα”.

anarxikoi-maximou1