Διάταξη Δημοσιοποίησης στοιχείων για τον Αλβανό δολοφόνο της εικαστικού και του συνεργού του.

Διάταξη δημοσιοποίησης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στα στοιχεία και τη φωτογραφία του Αλβανού “περιστασιακού δολοφόνου” της εικαστικού Κατερίνας Ζαζάνη από το Γαλανάδο της Νάξου, και του ομοεθνή συνεργού τους

Με την επισήμανση της επικινδυνότητας του 31χρονου Αλβανού (ΦΩΤΟ αριστερά), η Αστυνομία χαρακτηρίζει ως “πολύ επικίνδυνο άτομο με στοιχεία προσωπικότητας που συνάδουν με serial killer” τον συλληφθέντα, ο οποίος έχει ομολογήσει τρεις τουλάχιστον ανθρωποκτονίες σε βάρος ηλικιωμένων και τη διάπραξη δεκάδων ληστειών. Είχε συλληφθεί μαζί με ομοεθνή συνεργό του από την Ασφάλεια Αττικής σε επιχείρηση στην Πάτρα (19/02). Με τη σύλληψή του, είχε ομολογήσει και εξιχνιάστηκε η δολοφονία της εικαστικού Κατερίνας Ζαζάνη στο Γαλανάδο της Νάξου(11/10 2014).

09032015_dimosiopoiisi001Σύμφωνα με τη διάταξη δημοσιοποίησης, ο 31χρονος εμφανίζεται με τα στοιχεία (επ) BARIAME ή BARIAMI ή BARIAM ή BARJAMAJ ή BARJAMI ή BARAJMI ή PAPAVAN ή PAPAJANI ή PAPAZANI ή PAPAYAN ή PAPAXHANI ή PAPAGIAN (ον) MONDI ή ARTAN ή EDMONT ή GENTIAN ή EDMOND ή ENDONT ή ORGEST ή BEZMIR του MIDET ή MUDEI ή MINA ή FERIK ή FEMIK ή VASLI ο οποίοες έχει γεννηθεί στην Αλβανία.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συρροή, της ληστείας από κοινού κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσας με ιδιαίτερη σκληρότητα

09032015_dimosiopoiisi003Ενώ ως συνεργός τους, σε ληστείες και σε μια δολοφονία, προσδιορίζεται ο MUSTA ή MUSTA Ι NERI ή ERNEST του BEDRI ο οποίος επίσης γεννήθηκε στην Αλβανία.

Σε βάρος του Αλβανού συνεργού του, ασκήθηκε ποινική δίωξη, για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συναυτουργία και της ληστείας από κοινού.

Η δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 24-5-2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.