Διάταξη δημοσιοποίησης στα στοιχεία του παιδόφιλου καθηγητή Αγγλικών

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δημοσιοποίηση στα στοιχεία ταυτότητας του 40άχρονου καθηγητή Αγγλικών, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

παιδεραστης.jpg.jpeg

Πρόκειται για τον ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Νικόλαο του Αλεξάνδρου και της Καλλιόπης.
Σε διαδικτυακή αναζήτηση των Διωκτικών Αρχών, στο διαδίκτυο, σε προγράμματα διαμοιρασμού αρχείων peer-to-peer (P2P), για κατοχή και διακίνηση υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, εξακριβώθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη ατόμων, που κατείχαν και διαμοίραζαν πορνογραφικά βίντεο με κτηνοβασίες και βρέφη, καθως και ανήλικα παιδιά σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους και με ενήλικες.
Κατά την Αστυνομική έρευνα, εξακριβώθηκε το ηλεκτρονικό ίχνος που ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία του 40άχρονο. παιδεραστης.jpg.jpegΣε κατ οίκον έρευνα Οι Αστυνομικοι κατεσχεσαν στην κατοχή του 40άχρονου καθηγητή Αγγλικών, 1.170 αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Έκκληση στους πολίτες οι οποίοι γνωρίζουν σχετικά με τη δράση του 40άχρονου, απευθύνει η ΕΛΑΣ, να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( e – mail ) στο: [email protected]. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport