Διάταξη δημοσιοποίησης, για 37άχρονο Βούλγαρο. Βίαζε δύο χρόνια την ανήλικη κόρη του

Με διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας, και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 37άχρονου Βούλγαρου, κατηγορούμενος για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών και αιμομιξία.

wpid-viasmos_488_355-1.jpg.jpeg
Πρόκειται για τον ANGELOV Kiril του Penev και της Donka, γεννηθείς το 1978 στη Βουλγαρία,  ο οποίος συνελήφθη (23/10) από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, στα Χανιά, κατηγορούμενος για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών και αιμομιξία.
Είχε προηγηθεί η καταγγελία της 16άχρονης κόρης του στην Αστυνομία.
Σύμφωνα με την ανήλικη, ανέφερε ότι οι γονείς της έχουν χωρίσει και ζούσε με τον πατέρα της στο Γερανι Χανιων, ενώ η μητέρα διέμενε στο εξωτερικό. Όπως κατήγγειλε στους Αστυνομικούς, ο πατέρας της, τη βιάζει τα τελευταία δύο χρόνια.
Σε βάρος του 37άχρονου ANGELOV Kiril, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνησης παιδιού κατ’ εξακολούθηση και αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση.

wpid-αρχείο-λήψης-6.jpg.jpeg
Η δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας πέντε ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.
Έκκληση προς τους πολίτες για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25803, απευθύνει η ΕΛΑΣ. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport