Δημοσιοποίηση στοιχείων του 49άχρονου Γερμανού παιδόφιλου, της Κρήτης.

Τα στοιχεία του 49άχρονου Γερμανού παιδόφιλου, με θύματα ακόμη και μωρά 7 μηνών, με Εισαγγελική διάταξη, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Με την Εισαγγελική Αρχή Χανίων, να έχει γνωμοδοτήσει ώστε να αφεθεί ελεύθερος, με καταβολή εγγυοδοσίας.

wpid-upl55f15ab54f93f-2.jpg.jpeg

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 49άχρονου Γερμανού παιδόφιλου, BITTNER Heiner Jost, δημοσιοποιήθηκαν με Εισαγγελική διάταξη, στο πλαίσιο Αστυνομικής έρευνας για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, με θύματα νήπια και ανήλικα, από 7 μηνών έως και 10ετών.
«Εμένα αυτό μου αρέσει να κάνω», υποστήριξε ενώπιον των Αστυνομικών που τον συνέλαβαν ο 49χρονος Γερμανός παιδόφιλος της Κρήτης, BITTNER Heiner Jost, ο οποιος σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, κατατάσσεται ψηλά στη λίστα των παιδοφιλων που έχουν απασχολήσε τις Αρχές, ωστόσο, η απόφαση του Εισαγγελέα (08/09)  Χανίων να αφήσει τον 49άχρονο ελεύθερο με εγγύηση 10.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Τουλάχιστον δύο οργανώσεις προστασίας των παιδιών έχουν προβεί σε διάβημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαμαρτυρόμενοι για τους εισαγγελικούς χειρισμούς και τις παράξενες «ελευθερώσεις» του 49χρονου (δύο τον αριθμό) μέσα σε έναν χρόνο, με την δεύτερη να έρχεται σε παραβίαση των περιοριστικών όρων εμφάνισής του δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα διαμονής του.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την Αστυνομική έρευνα, για τον 49άχρονο Γερμανό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαμένει στα Χανιά, είχαν προκύψει ενδείξεις ασελγειών και βιασμών ανηλίκων στην περιοχή καθώς ερευνάται να έχει προβεί σε βιασμούς ανηλίκων, με τις πράξεις του, να έχει καταγράψει σε βίντεο.

wpid-upl55f158b95e2f7-1.jpg.jpeg

Ο 49χρονος BITTNER Heiner Jost, είναι σεσημασμένος, καθώς έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έχει σχηματισθεί δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του για όμοια αδικήματα.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του και των φωτογραφιών του, χρονικής διάρκειας πέντε ημερών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, αναφέρει η αστυνομία που καλεί όσους πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο:[email protected]. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport