“Δεν πειράζει ας τους έχω από νωρίς έτσι και αλλιώς εγώ τους πληρώνω”;

..”Ξέρουμε δεν μας σκέφτεστε δεν μας υπολογίζετε το έχετε δείξει σε πολύ πιο σοβαρά γεγονότα όταν δεν επισκεφθήκατε τραυματισμένους συναδέλφους.. Όμως μην μας το υπενθυμίζετε με την πρώτη ευκαιρία”..

image

Απίστευτο και όμως Θεσσαλονικιώτικο…

Στην ΔΑΕΘ λοιπόν σήμερα διατάχθηκε μία διμοιρία από τις 07:00 να πιάσει υπηρεσία για εκτός έδρας μετακίνηση προκειμένου να λάβει μέτρα για μηχανοκίνητη πορεία στην Ξάνθη .. Προφανώς σήμερα όμως θυμήθηκαν πως αυτούς που θα έκαναν την συγκεκριμένη πορεία έπρεπε κάποιος να τους συνοδεύσει. .
Έτσι λοιπόν σε φέρνω εγώ από τις 07:00 και πήγαινε στήσου σε κομβικό σημείο ώστε κατά της 10:00 στην καλύτερη περίπτωση να ξεκινήσεις… Κακός σχεδιασμός; ; ..Συναδελφικός ωχ αδερφισμός;;.. Δεν πειράζει ας τους έχω από νωρίς έτσι και αλλιώς εγώ τους πληρώνω;;..
Εννοείται πως με την επιστροφή κάτω από 12 ώρες δεν διαφαίνεται να εκτελούμε υπηρεσία.
Μήπως δεν συμπληρώσουμε το εβδομαδιαίο ωράριο; Σε βδομάδα που διμοιριακό ρεπό δεν υπάρχει; ; . .
Έλεος.. Ξέρουμε δεν μας σκέφτεστε δεν μας υπολογίζετε το έχετε δείξει σε πολύ πιο σοβαρά γεγονότα όταν δεν επισκεφθήκατε τραυματισμένους συναδέλφους.. Όμως μην μας το υπενθυμίζετε με την πρώτη ευκαιρία…

ΥΓ1 Στην μακρινή και σε λίγες μέρες διοργανώτρια ολυμπιακών αγώνων Βραζιλία αγόρι απεβίωσε μετά από 42 αυνανισμούς που σημαίνει πως και αυτή η πράξη έχει τα όρια της…Στην Αστυνομία του 2016 και στην Θεσσαλονίκη κάποιοι παίζουν με τα νεύρα και την υπομονή των συναδέλφων.
ΥΓ2 Αν κάποιοι λένε πως με τα άρθρα μου χτυπάω κάποιους θα πρέπει αυτοί να σκεφτούν πώς με τις αποφάσεις και τις παραλείψεις τους χτυπάν συναδέλφους που τους καταπονούν άδικα και τις οικογένειές τους…
________
*ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΈΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ