ΔΑΑ: Βιντεοληπτικό υλικό με πορνογραφικό υλικό εντόπισαν security, σε ξεχασμένη αποσκευή, στην Ακτή Βουλιαγμένης.

Υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας στην Ακτή Βουλιαγμένης, εντόπισαν βιντεοληπτικό υλικό παράνομης καταγραφής, και αμεσα ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αττικής, υπηρεσία της έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φύλακες ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι εντόπισαν στην παραλία σακίδιο ως χαμένο ή εγκαταλελειμμένο. Όταν το άνοιξαν αναζητώντας τυχόν στοιχεία ταυτότητάς του κατόχου του ώστε να το επιστρέψουν, εντοπίσθηκε βιντεοκάμερα, ένα ζευγάρι κυάλια και άλλα αντικείμενα, όχι όμως ενδείξεις για τον κάτοχο του σακιδίου. Σε αναπαραγωγή του βιντεοληπτικού υλικού στην κάμερα, εντοπίσθηκε live σκληρό υλικό το οποίο παραπέμπει σε πορνογραφία με ανήλικα παιδιά και τουλάχιστον έναν ενήλικα άνδρα να έχουν καταγραφεί.
Από την εξέταση στο υλικό που καταγράφεται, οι Αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι προέρχεται ως πρωτογενες υλικό και όχι από αντιγραφή βίντεο, ενω διαφαίνεται να έχει μαγνητοσκοπηθει από το χειριστής της κάμερας με την εκτίμηση, ότι η καταγραφή έγινε στην Ελλάδα .
Ύστερα από σχετική έρευνα, εντοπίσθηκε ο κάτοχος της κάμερας και προσήχθη στην Ασφάλεια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υπήρξε οτι στο παρελθόν είχε απασχοληθεί ως ναυαγοσώστης σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής.
Η προανάκριση συνεχίζεται, ωστε να εξακριβωθεί αν ο ίδιος βιντεοσκόπησε το επίμαχο υλικό και να ταυτοποιήσουν, τα ανήλικα παιδιά που απεικονίζονται στο βίντεο.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport