Δένδιας, ο Ανερυθρίαστος. Τί υποστηρίζει τώρα για τις σχέσεις της Αστυνομίας με την Χρυσή Αυγή| ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

“Ο κυρ Δένδιας μας, δικεκδίκησε και κέρδισε επάξια μια θέση στο Πάνθεον των ανερυθρίαστων καιροσκόπων του τυχοδιωκτισμού και του ακράτητου πολιτικαντισμο”, γραφει το bloko.gr σχετικά με συνέντευξη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και υποψηφίου Βουλευτή της Β’ Αθήνας Νίκου Δένδια, στην προεκλογική εκπομπή του  Channel 9 και στη Γιάννα Παπαδάκου.

“Το έχουμε ξαναγράψει. Ο κυρ Δένδιας, από τότε που έφυγε από το Δημόσιας Τάξης δεν άλλαξε. Παρέμεινε κυρ Δένδιας. Προσκολλημένος στο ιδιοτελές σκοπούμενο βάζοντας παραχαραγμένες στο ροή του χρόνου προμετωπίδες εξωραϊσμού της αμετροέπειας του. Ξέχασε ο κυρ Δένδιας ότι με δικές του εντολές σύρθηκαν και διασύρθηκαν αστυνομικοί τότε που εξαπέλυσε το δικό του κυνήγι μαγισσών μέσα στην ΕΛ.ΑΣ για ν’ αποδείξει ότι υπάρχουν διαρκείς και ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας ως συγκοινωνούντα με το νεοναζιστικό κατακάθι. Λησμόνησε ότι σε πάμπολες τότε συνεντεύξεις και δηλώσεις εξοιμοοίωνε διαρρληδην τη στολή του αστυνομικού με τους φαιοχίτωνες των ταγμάτων εφόδου. Την ίδια ώρα που οι Αβραμόπουλος και Βαρβιτσιώτης όρθωσαν τείχη για τις Ένοπλες Δυνάμεις και το Λιμενικό αντίστοιχο, ο κυρ Δένδιας άνοιξε τον ασκό της μισαλλοδοξίας του, κυνηγώντας τις Χίμαιρες της μεγαλομανίας του, γράφοντας στη σύγχρονη ελληνική ιστορία τη δική του Νύχτα του Μεγάλου Πογκρόμ ή των Κρυστάλλων.
Αυτός λοιπόν ο ανεκδιήγητος τυχοδιώκτης του πολιτικού κομπογιανιτισμού- τσαρλατανισμού, διαβάστε τί δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του σε τηλεοπτική εκπομπή του Channel 9 και στη Γιάννα Παπαδάκου, για τις σχέσεις της Αστυνομίας με την Χρυσή Αυγή και τη δική του … στάση.
Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ: Τι απαντάτε στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για αφοπλισμό της αστυνομίας στις διαδηλώσεις, πρώτον; Και δεύτερον, για εκδημοκρατισμό των δυνάμεων ασφαλείας, και επίσης κατάργηση, από κάποια στελέχη λέγεται αυτό, όχι από όλους, κατάργηση των ΜΑΤ. Από κάποιους άλλους δεν έχει λεχθεί. Αλλά εδώ έχει ειπωθεί.
Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Να σας απαντήσω. Καταρχήν εγώ πιστεύω ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι μία δημοκρατική αστυνομία. Ελέγχεται από μία νόμιμα εκλεγμένη Κυβέρνηση, είναι ο πολιτικός της προϊστάμενος, δηλαδή ο αρμόδιος Υπουργός, υπό τον έλεγχο του Κοινοβουλίου. Υπάρχει τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, σκληρότατο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων.
Όταν κάναμε τις έρευνες για τη Χρυσή Αυγή….
Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ: Έχουμε, όμως, φαινόμενα διαφθοράς ακόμα.
Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Πάντα έχουμε. Μα κάθε οργανισμός αστυνομικός στον κόσμο έχει φαινόμενα διαφθοράς. Εσείς, κυρία Παπαδάκου, είστε πολύ έμπειρη τώρα, αυτό το ξέρετε. Οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό που έχω να πω είναι ότι στο θέμα, παραδείγματος χάριν, της Χρυσής Αυγής και των ανακρίσεων μέσα στην Αστυνομία, το εσωτερικών υποθέσεων έφτασε πολλές φορές ακόμα και σε υπερβάσεις, σε υπερβολές. Έκανε και πράγματα που ήταν πέραν των εσκαμμένων κατά την άποψή μου.
Ο κυρ Δένδιας μας, δικεκδίκησε και κέρδισε επάξια μια θέση στο Πάνθεον των ανερυθρίαστων καιροσκόπων του τυχοδιωκτισμού και του ακράτητου πολιτικαντισμού”.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport