Γ.Διαμαντόπουλος:”Να εκφράσω την ευγνωμοσυνη και τις ευχαριστίες μου, για την άψογη συνεργασία αυτά τα δύο γονιμα χρόνια”

Μήνυμα προς τα πληρώματα των περιπολικών και δικύκλων της ΕΛΑΣ, απηύθυνε ο νέος Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Γιάννης Διαμαντόπουλος .

image

Στα πληρώματα νυχτερινής βραδιας (18/02) απευθύνθηκε και στα πέντε κέντρα ο μέχρι πρότινος Αττικάρχης ο οποίος προσήχθη σε Αντιστράτηγο και ορίσθηκε στη θέση του Υπαρχηγού της ΕΛΑΣ, Γιάννης Διαμαντόπουλος .
“Συνάδελφοι και συνεργάτες, θέλω να σας εκφράσω την ευγνωμοσυνη μου και τις ευχαριστίες μου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο γονιμα χρόνια. Δύο χρόνια,που εσείς με τη δύναμή σας, με την κούρασή σας, με τη θέλησή σας, ανεβάσετε την Υπηρεσία στα ύψη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είστε πάντα στην καρδία μου, και θα είμαι δίπλα σας, σε ο,τι χρειαστείτε. Και πάλι θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας και τον καθένα ξεχωριστά, για ο,τι κάνατε και σας παροτρύνω να συνεχίσετε με την ίδια δύναμη και θέληση, να αναβαθμίσετε και πάλι την υπηρεσία μας. Και πάλι σας ευχαριστώ για όλα, και σας εύχομαι ό,τι επιθυμείτε “.