Γιώργος Τσαλίκης: Ευχαρίστησε την ΔΗΕ Θεσσαλονίκης- Εντοπίστηκε ο άντρας που απειλούσε την οικογένειά του

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του τραγουδιστή, Γιώργου Τσαλίκη, με τον εντοπισμό του άνδρα, ο οποίος απειλούσε την οικογένειά του.

Στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, από άγνωστο αποστολέα, πρόσφατα, έφτασε ένα πακέτο με παραλήπτη τα παιδιά του. Ο Γιώργος Τσαλίκης, γνωστοποίησε μέσω των social media το περιστατικό, και κοινοποίησε την πρόθεσή του, να απευθυνθεί στις Αρχές.

«Προς τον άρρωστο τύπο που εχθές το βράδυ έκανε αυτό που έκανε στέλνοντας 2 ηλικιωμένους ανθρώπους με ένα δώρο στο μαγαζί , το οποίο και αφήσανε στο προσωπικό του μαγαζιού ,με κολλημένα τα ονόματα των παιδιών μου επάνω γράφοντας «σας αγαπώ πολύ -ο Θείος» και αφήνοντας ένα τηλέφωνο στο οποίο απάντησε λέγοντας μου ότι είναι ο αδερφός μου ο Δημήτρης (έχω έναν αδερφό που λέγεται Παναγιώτης) με ρώταγε «δε με κατάλαβες;; Ο Αδερφός σου είμαι …» Και στη συνέχεια έλεγε ανώμαλα πράγματα και ανυπόστατα για την υγεία του μικρού μου γιου.Σενάριο αρρώστου σήριαλ καθαρά.

Φίλε μου …

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν ψυχιατρικά προβλήματα πραγματικά λυπάμαι αλλά χρειάζεσαι βοήθεια … Δε μπορώ να σε κατηγορήσω δυστυχώς .. Αν όμως μηχανεύτηκες αυτόν τον τρόπο με τέτοια σκηνοθεσία , και σπατάλησες τόση ενέργεια εδώ που ο κόσμος καίγεται , για να μου δημιουργήσεις μια αναστάτωση πριν εμφανιστώ στο μαγαζί ή γενικότερα , θέλω να ξέρεις ότι η αναστάτωση που θα σου δημιουργήσω θα είναι πολλαπλάσια !

Έχω ήδη καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστου και θα σε βρω . Και τότε το “δώρο” που θα σου κάνω θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έστειλες για τα 3 ανήλικα παιδιά μου , τα «ανιψάκια» σου «αδερφέ» μου …

Τι άρρωστος κόσμος φίλοι μου ..

Προσοχή και προσευχή ..

Λυπάμαι Γιώργος Τσαλίκης»

Σύμφωνα  με Αστυνομικες πηγες, πρόκειται για 35άχρονο άνεργο από τη Θεσσαλονίκη, ενω φέρεται στη απολογία του να υποστήριξε, ότι ήταν “μια κακη στιγμή και μια βλακεία”, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Ενώ ζήτησε απο τον τραγουδιστή να αποσύρει τη μήνυση και να παύσει η ποινική του δίωξη.
Ο άνδρας στους Αστυνομικούς της ΔΗΕ Θεσσαλονίκης, ισχυριζόταν -σύμφωνα με την ανάρτηση του τραγουδιστή- ότι είναι αδερφός του τραγουδιστή και αναφερόταν στον ανήλικο γιο του.
Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από την καταγγελία του τραγουδιστή εντόπισαν το άτομο που είχε ταράξει τον τραγουδιστή με τις αναφορές του στα ανήλικα παιδιά του.

 

Ο Γιώργος Τσαλίκης, μέσω της σελίδας του στο facebook (08/13) ευχάριστησε προσωπικά τους Αξιωματικούς της ΔΗΕ Θεσσαλονίκης.

giorgos-tsalikis-1.jpg.jpeg

image

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δίωξη Ηλεκτρονίκου Εγκλήματος για τη διαλεύκανση της υπόθεσης με τον εντοπισμό του ανθρώπου
που ταλαιπώρησε την οικογένεια μου και εμένα τις τελευταίες ημέρες .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ειδικότερα στον υποδιευθυντή κύριο Χαλκιά Αθανάσιο , στον κύριο Κάμαρη Αθανάσιο και όλους τους κυρίους από τη Δίωξη Ηλ.Εγκλήματος Θεσσαλονίκης που ήταν δίπλα μου από την αρχή και πάνω από όλα στον άνθρωπο που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο όχι μόνο της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας το στρατηγό κ.Μάνο Σφακιανάκη για την άμεση κινητοποίηση του, την αμέριστη στήριξη και τη βοήθεια του για την άμεση επίλυση του προβλήματος που μας ταλαιπώρησε τόσο πολύ αλλά και για τη γενικότερη βοήθεια του σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες της συγκεκριμένης υπόθεσης γιατί είναι κάτι που θέλουμε να το αφήσουμε πίσω μας μιας και περάσαμε πραγματικά δύσκολες στιγμές και η ουσία βρίσκεται αλλού.. Καταλήγοντας σα συμπέρασμα από όλη αυτή την ιστορία βγάζω πρώτα από όλα ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι δραστική και αποτελεσματική ακόμα και μέσα σε ένα νομοθετικό πλαίσιο που την περιορίζει πάρα- πάρα πολύ στο έργο της και δεύτερον ότι, σε ότι και να μας συμβαίνει ακόμα κι όταν έχουμε αδικηθεί ή πονέσει, δεν πρέπει να αφήνουμε το θυμό να κυριεύσει την κρίση και τις αντιδράσεις μας… Πάντα υπάρχει χώρος για αγάπη, κατανόηση και συγχώρεση κι έτσι τα πράγματα να είναι πιο ομαλά στη ψυχή μας πρώτα από όλα και μετά στην ίδια τη ζωή μας… Προχωράμε μπροστά και ΔΥΝΑΤΑ με πίστη και περισσότερη γνώση… Ένα ακόμα μάθημα… Πάει κι αυτό… Καληνύχτα».

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport