Βόλος: Νεο κρησφύγετο των “ληστών του Διστόμου” εντόπισε η Αντιτρομοκρατική.

Σε εξέλιξη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, εντοπίσθηκε νέο κρησφύγετο, σχεδόν 10 χλμ έξω από το Βόλο.

image

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περιοικοι ανέφεραν ότι έβλεπαν ένα νεαρό ζευγάρι ως ενοίκους στην πολυτελή κατοικία στα Ανω Λεχώνια Μαγνησίας ενω είχαν μαζι τους κο ενα ανήλικο κορίτσι. Τον τελευταίο ένα χρόνο ο Γρηγόρης Τσιρώνης, είχε ενοικιάσει τη βίλα ως “Δημήτρης Ζέρβας” με την διαχείριση της ιδιοκτησίας, να περιγραφεί ως “παιδί διαμάντι” τον ενοικιαστή της, ο οποίος “μοίραζε το χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Βόλου.
Διαρροές της Αντιτρομοκρατικής, προσδιορίζουν την κατοικία ως κρησφύγετο των “Διστομιτών”- Σ. Δραβίλας, και Σ. Χριστοδούλου και του επικηρυγμένου ως μέλος των «ληστών με τα μαύρα», Γ. Τσιρώνη.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, οτι από την πρώτη πρόχειρη έρευνα εντοπίσθηκαν χρήματα- περίπου 400.000 ευρω, που εξετάζεται να προέρχονται από τις ληστείες σε Φαρκαδώνα και Αμπελώνα-, αποκόμματα δημοσιευμάτων και ένα λαπτοπ, ενω δεν έχει εξακριβωθεί η ύπαρξη οπλισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοικους, το ζευγάρι κυκλοφορούσε με ένα πολυτελές τζιπ ενώ δεχόταν επισκέψεις από ένα άλλο ζευγάρι.
Για τα ευρήματα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport