ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: "Απήγαγαν" ανήλικο για ..πλάκα.

Θέλησαν να γιορτάσουν τα γενέθλια του 15χρονου φίλου τους, και τον “απήγαγαν” για να καταλήξουν κατηγορούμενοι, για την κακόγουστη “φάρσα” τους.

Βράδυ Σαββάτου (18/10-22.30) έξω από ξενοδοχείο, στη συμβολή των οδών Πανός και Χλόης, στη Βουλιαγμένη, δυο άνδρες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, αποβιβάζονται από ενα κόκκινο αυτοκίνητο τύπου Mini Cooper και απαγουν ένα  15χρόνο αγόρι. Πολίτες ενημέρωσαν την Αστυνομία, δίνοντας οδηγίες για την κατεύθυνση του αυτοκινήτου με πορεία προς τη Λ.Ποσειδώνος.
Άμεσα κινήθηκαν οι Αστυνομικές Δυνάμεις, και τα πληρώματα της ΕΛΑΣ σε αναζήτηση του οχήματος και του ανήλικου..ως “θύμα απαγωγής”.
Σχεδόν μετά τα μεσάνυχτα (19/10) εξακριβωθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί, και αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Δύο φίλοι του ανήλικου, θέλοντας να γιορτάσουν τα γενέθλιά του, επέλεξαν να οργανώσουν ως ..φαρσα, την «απαγωγή» του.
Οι “απαγωγείς” εντοπίσθηκαν, σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών, και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport