Βουλή: Σε εξέλιξη κινητοποίηση διαμαρτυρίας για το νέο Ασφαλιστικό Φορολογικό Νομοσχέδιο (ΦΩΤΟ)

Συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή σε παράσταση διαμαρτυρίας, κοινωνικές ομάδες εκφράζουν την αντίδραση τους στην Κυβέρνηση για το προς ψήφιση Ασφαλιστικό και Φορολογικό νομοσχέδιο.

image

.. ευτυχώς έχουν απομακρυνθεί τα κάγκελα από τη πλατεία (08/05) #πρώτη_φορα…

(08/05-12.30) Επι της Β.Σοφιας οι ένστολοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση ενάντια στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο έχει τεθεί σε διαβούλευση στην Ολομέλεια της Βουλής.

image

image

Αστυνομικές διμοιρίες της ΥΑΤ παραταχθηξαν απέναντι απο τους συναδέλφους συνδικαλιστές που συμμετέχουν στην κινητοποίηση ενάντια στο ασφαλιστικό – φορολογικό Νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

image
image

image

image

Στην παράσταση διαμαρτυρίας και οι Πυροσβέστες. Ο πρόεδρος των εποχικών Πυροσβεστών με το παιδί του αγκαλιά συμμετέχει στη κινητοποίηση μαζί με συναδέλφους του.

image

image
Φωτο, Δημ.Παδιωτης, Ένωση Αστυνομικών ΘΣΝ

Δημ.Παδιωτης: “Ο αγώνας συνεχίζεται ως τέλος η Ε.Α.Υ.Θ παρών στο κάλεσμα τίποτα δεν κερδίζεται αν δεν κατέβεις στο πεζοδρόμιο..!!!”
image

Η Ένωση Αστυνομικων Υπαλληλων Β/Α Αττιλης τωρα εξω απο τη Βουλη των Ελλήνων! Λεμε οχι στα αντιλαϊκά και αντισυνταγματικά μέτρα της συγκυβέρνησης!!!

image
Φωτο Γιάννης Σταμουλης, ΕΑΠΣ

Γιαννης Σταμουλης, ΕΑΠΣ: “Μπροστα στο κοινοβουλιο διαμαρτυρια γισ τον ασφαλιστικό τυφώνα”.

image

Και οι εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις .
image
Καθώς η πορεία των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου έφτασε έξω από τη Βουλή είχαν τοποθετήσει σε φραγμό κλούβες ενώ στο βάθος διακρίνονται η συγκέντρωση των ενστόλων έξω από τη Βουλή.
image

image
Οι εκπρόσωποι του Τύπου ζήτησαν άδεια να επιτραπεί σε επιτροπή να περάσει στο εσωτερικό της Βουλής και να επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας καθώς αντιδρούν στο Νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης.