Βουλή: Διαβιβάστηκε η μήνυση Αστυνομικού απο την Κω, σε βάρος του Υπ.ΕΘ.Α Πάνου Καμμένου

Η Ολομέλεια της Βουλής αποφασίζει για την άρση ή μη της ασυλίας του Πάνου Καμμένου

wpid-fb_img_1440179987314.jpg

Τον περασμένο Αύγουστο  (2015) ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ταξίδεψε σε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Κω, ενώ οι μεταναστευτικές ροές είχαν πραγματοποιήσει απόβαση στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου με τους κατοίκους να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, είχε δεχθεί επίθεση απο κατοίκους με αβγά και μπουκάλια νερό, και στη συνέχεια κατονομασε ως υποκινητή των επεισοδίων τον ένστολο ως «επικεφαλής των αγανακτισμένων πολιτών ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ μαζί με νεοναζί».
Ο Αστυνομικός κάλεσε τον Π.Καμμένο να ανακαλέσει και κατέθεσε σε βάρος του τον περασμενο Νοεμβριο (2015) μηνυτήρια αναφορά για συκοφαντική δυσφήμιση και απλή δυσφήμηση καθώς και αγωγή με την οποία διεκδικεί χρηματική αποζημίωση ύψους €19.950 ευρώ για ηθική βλάβη.
Στις καταγγελιες Καμμένου ανακοίνωση διάψευσης- αν και με καθυστέρηση- είχε εκδόσει και το Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη.

Η δικογραφια με τη μήνυση του Αστυνομικού διαβιβάστηκε στη Βουλή (20/05) με την Ολομέλεια να καλείται να αποφασίσει για την άρση ή μη της ασυλίας του Υπουργού Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.