Βαρυμπόμπη: Πτώμα άνδρα εντόπισε ο πρόεδρος της ΔΗΦ.Αχαρνών

Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και ιατροδικαστής.

image

Πτώμα άντρα εντοπίσθηκε (12/01) στο 25ο χιλιόμετρο της Λ.Κατσιμιδίου στη Βαρυπόμπη. Το πτώμα εντόπισε ο πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗΦΑ) Γιώργος Δασκαλάκης κοντά στην οικία του στη Βαρυμπόμπη, στο ύψος της ταβέρνας «Θέα».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 30- 35ετων, φορούσε μαύρο σκούφο, γάντια και γυαλιά οράσεως. Η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού, διέκρινε στο θύμα τουλάχιστον 12 τραύματα από πυροβόλο όπλο, τα περισσότερα στην πλάτη, ενώ προσδιόρισε τον θάνατό του πριν από τουλάχιστον τρεις ημέρες. Αξιωματικοί της Ασφάλειας κατά την αυτοψία διέκριναν την προσπάθεια του θύματος να διαφύγει όταν δέχθηκε τα πυρά στην πλάτη με το πτώμα να έχει συρθεί από μικρή απόσταση, καθώς εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος, στο σημείο της εκτέλεσης. Σε ξεκαθαρισμα λογαριασμών αποδίδονται τα κίνητρα της δολοφονίας ενώ εκτιμάται ότι το θύμα έχει βληθεί από τουλάχιστον δύο περίστροφα, με βολίδες να έχουν πλήξει το σώμα του θύματος, ενώ δεν εντοπίσθηκαν κάλυκες στο χώρο. Τα στοιχεία ταυτότητας του άνδρα, δεν έχουν εξακριβωθεί, ενώ περισυλλογή πειστηρίων πραγματοποίησαν τα κλιμάκια της ΔΕΕ απο την ευρύτερη περιοχή.image

Όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΔΗΦΑ, το βράδυ της Κυριακής (10/01) ακούστηκαν από τη συγκεκριμένη περιοχή πυροβολισμοί και τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την Αστυνομία, χωρίς να έχουν προκύψει ευρήματα κατά την πρώτη έρευνα στην περιοχή.


*menidiatis.blogspot.gr (ΦΩΤΟ)

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport