Α.Σ.Π.Α:”Αστυνομικοί καταλήγουν στο 424 επειδή δεν τους επιτρέπουν κάποιοι να ασκήσουν τα αστυνομικά τους καθήκοντα ως οφείλουν”.

«..για όσους νομίζουν ότι έχουμε προσωπικά μαζί τους και δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι είμαστε μάχιμοι αστυνομικοί δεν επιθυμούμε να βολευτούμε ούτε επιθυμούμε την εύνοια κανενός και αποκλειστικός σκοπός μας είναι το συμφέρον των συναδέλφων μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστή Πρωτοβουλία Αστυνομικών

EXARXEIA_1711Ολόκληρο το κέιμενο της ανακοίνωσης της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών

«Περαστικά στους δύο συναδέλφους της ΥΑΤ που τραυματίστηκαν στα σημερινά επεισόδια και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.
Δυστυχώς για ακόμη μία φορά καταλήγουν Αστυνομικοί στο 424 επειδή δεν τους επιτρέπουν κάποιοι να ασκήσουν τα  αστυνομικά τους καθήκοντα ως οφείλουν. Το σημερινό ξεπέρασε κάθε όριο.
Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για όλα τα κακώς κείμενα,στα οποία όλοι οι εκλεγμένοι  της ΥΑΤ ήταν παρόντες και εργάζονταν κανονικά και δεν ασκούν υψηλή κριτική μέσα από το γραφείο τους

Αυτό για όσους νομίζουν ότι έχουμε προσωπικά μαζί τους και δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι είμαστε μάχιμοι αστυνομικοί δεν επιθυμούμε να βολευτούμε ούτε επιθυμούμε την εύνοια κανενός και αποκλειστικός σκοπός μας είναι το συμφέρον των συναδέλφων μας».

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport