Αυξηση σεξουαλικών επιθέσεων στην Αθήνα.|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Στο κέντρο της Αθήνας, στον Πειραιά, στη Σαλαμίνα, η Αστυνομία καταγράφει τις τελευταίες ημέρες, αύξηση των σεξουαλικών επιθέσεων. Αύξηση σεξουαλικών επιθέσεων καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην Αττική, πέρα από τα φυσιολογικά εποχιακά επίπεδα.

Σε περιοχή του Πειραιά, ο 38χρονος «Jose» από τη Δομινικανή Δημοκρατία -Άγιος Δομήνικος-, εξαιτίας της δεινής οικονομικής του κατάστασης, φιλοξενήθηκε από 26χρονη. Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, όταν εκείνη μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ έπεσε για ύπνο, εκείνος επιτέθηκε εναντίον της και την βίασε.

Καταγγελία σεξουαλικής επίθεσης από 23άχρονη, στα Αμπελάκια Σαλαμίνας υποβλήθηκε σε βάρος  Αιγύπτιου, για ασέλγεια και βιασμό, ενώ  εκείνη περπατούσε σε απόμερο μέρος του νησιού.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, συνέλλαβαν δύο Ρομά- μια38άχρονη κι εναν 18άχρονο-, οι οποίοι κατηγορούνται για αρπαγή ανηλίκου, μαστροπεία, και απλή σωματική βλάβη σε βάρος 17άχρονης Αλβανής υπηκόοου, την οποία εξωθούσαν στην πορνεία στο κέντρο της Αθήνας καθώς και παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

Οι δύό Ρομά, μαζί με 25άχρονο ομόφυλό τους- αναζητείται- (17/06) απήγαγαν την 17άχρονη από το σπίτι της. Συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης την εντόπισε στην περιοχή της Ομόνοιας (07/07), με μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα και ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία την παρέλαβε και στη συνέχεια προέβη σε καταγγελία στις Αστυνομικές Αρχές. Όπως διαπιστώθηκε οι συλληφθέντες, από την ημέρα που εξαφανίσθηκε η ανήλικη, της παρείχαν στέγη και τροφή γνωρίζοντας ότι είναι ανήλικη και έχει εγκαταλείψει την κατοικία της χωρίς τη συγκατάθεση της μητέρας της. Σε βάρος της 35άχρονης Ρομά, προέκυψε ότι εξέδιδε την ανήλικη σε ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας, εντοπίζοντας τους πελάτες και αποκομίζοντας η ίδια ολόκληρο το χρηματικό ποσό που εισέπραττε η ανήλικη. Στη συνέχεια, μαζί με τον 25άχρονο σύντροφο της -ο οποίος αναζητείται, χορηγούσαν στην ανήλικη ναρωκτικά, ενώ σε βάρος της ασκούσαν και βία. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

του  Παναγιώτη Σπυρόπουλου

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport