Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε η οικογένεια της νεαρής δασκάλας, που αποκεφαλισε ο σύζυγός της, το 2008 στη Σαντορίνη.

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και του σκηνοθέτη της “10ης Εντολής” του Πάνου Κοκκινόπουλου, κατέθεσε η οικογένεια της νεαρής δασκάλας, την οποια δολοφόνησε και αποκεφαλισε ο σύζυγό της, το 2008 στη Σαντορίνη.
Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης εκδικάστηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που υπέβαλαν συγγενείς της 24χρονης δασκάλας.
«Το γεγονός αυτό είναι πολύ πρόσφατο για μας και η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο έχει καταλυτικό αντίκτυπο στην ψυχοσυναισθηματική μας ακεραιότητα. Θα μας «τελειώσει» κυριολεκτικά. Δηλαδή: Η θέα της τεμαχισμένης σορού της Αδαμαντίας, με την κεφαλή εις χείρας του δράστη και άλλοτε πεταμένη στο πίσω κάθισμα του αστυνομικού οχήματος με το οποίο ο στυγερός δολοφόνος κλέβοντας από την αστυνομία επιχείρησε να διαφύγει. Στο σχετικό site του σταθμού Άλφα απεικονίζεται σε δύο σκηνές ο δράστης με την κεφαλή της Αδαμαντίας στο χέρι του πλησίον του προαναφερθέντος περιπολικού της αστυνομίας. Ηδη συνεπώς ηθική βλάβη έχουμε υποστεί από την θέα της εικόνας αυτής αλλά και από τη δημοσιοποίησή της ενώπιον πλήθους θεατών. Ομοίως τα ασφαλιστικά μας μέτρα στρέφονται και κατά του Πάνου Κοκκινόπουλου εμπνευστή της σειράς και των σκηνών αυτών, ιδιοκτήτη της εταιρίας Frenzy Films Production που με σχετική σύμβαση παραχώρησε την φωτοκόπια της αποτρόπαιης ταινίας στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα », αναφέρεται μεταξύ άλλων, στο σχετικό δικογραφο, με το οποίο ζητείται παράλληλα να επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.
Όπως διευκρίνησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Νισύριος, «Οι αναρτήσεις κατέβηκαν πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ενώ οι αντίδικοι αρνήθηκαν ότι έχουν τη συγκεκριμένη υπόθεση στη λίστα των εγκλημάτων που πρόκειται να προβάλουν. Παρ’ όλα αυτά και παρά τις διαβεβαιώσεις, ευελπιστούμε στη δικαίωση της οικογένειας».
Το έγκλημαειχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Τον Αύγουστο του 2008, ο μάγειρας Θανάσης Αρβανίτης, δολοφόνησε και αποκεφάλισε τη σύζυγό του, εκπαιδευτικό, Αδαμαντία Καρκαλή και θα ματώσει το σκυλάκι που είχε η 24άχρονη. Ο δράστης καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της 24άχρονης και κάθειρξη 25 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για τον τραυματισμό δύο γιατρών, στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σπίτι στο οποίο διέμενε το ζευγάρι.
Η απόφαση απο το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport