Αστυνομικοί Πρέβεζας: Η υπηρεσιακή καθημερινότητα- Κρύο και βροχή στον καταυλισμό της Ειδομένης

Στην Ειδομένη βρίσκονται 17 Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας. Ο επικεφαλής της διμοιρίας της Πρέβεζας σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στα όσα καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι όσοι υπηρετούν με διάθεση στην Ειδομένη.

wp-1457699152121.jpgΟ επικεφαλής της διμοιρίας των Πρεβεζάνων αστυνομικών κ. Ευάγγελος Μυλωνάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Web Radio “Σταθμός της Πρέβεζας” και στην εκπομπή “Τομή στην Ενημέρωση” περιγράφει, “Με λόγια δεν μπορούμε να μεταφέρουμε αυτά που βλέπουμε στο σημείο που κάνουμε σήμερα υπηρεσία. Άλλο να το ακούς, άλλο να το βλέπεις. Η δυστυχία αυτών των ανθρώπων είναι μεγάλη, πολλά μικρά παιδιά που στο βλέμμα τους βλέπεις την δυστυχία. Εμείς είμαστε λίγο πριν την Ειδομένη σε ένα στρατόπεδο που έχει δημιουργηθεί εδώ πέρα και μέσα σε σκηνές φιλοξενούνται περίπου 4 χιλιάδες πρόσφυγες. Οι περισσότεροι ειναι γυναικόπαιδα. Το κρύο το βράδυ ειναι αφόρητο, οι σκηνές ειναι μέσα στις λάσπες λόγω των βροχοπτώσεων των προηγούμενων ημερών. Τα πράγματα για αυτούς ειναι πάρα πολύ δύσκολα”.
Ενώ πρόσθεσε, ότι ο στρατός έχει αναλάβει αυτή την δύσκολη κατάσταση και οι φαντάροι με τη συνδρομή τους, να βοηθήσουν, ενώ σημείωσε πως δεν επιτρέπεται η είσοδος σε πολίτες στους χώρους.
Οι Πρεβεζάνοι Αστυνομικοί θα βρίσκονται στην Ειδομένη -εκτός απροόπτου- μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.


*Web Radio, “Σταθμος Πρέβεζας”