Αρχηγείο ΠΣ: Έκτακτη σύσκεψη υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού

Σε περίπου μισή ώρα (24/10-22.30) εχει συγκλιθεί έκτακτη σύσκεψη, άμεσα με την εσπευσμένη επιστροφή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά , από τις Βρυξέλλες.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν η ηγεσία του ΠΣ, ο αρμόδιος Υπουργός Βασιλης Κικίλιας, ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας Σεραφείμ Τσοκας, ο Υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, και συναρμόδιοι φορείς σε έναν απολογισμό από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Περιφέρεια (24/10).
Ωστόσο πληροφορίες αναφερουν οτι στη σύσκεψη δεν κλήθηκε να παραστεί η Περιφερειάρχης Ρένα Δουρου, η οποία βρίσκεται στην Περιφέρεια Αττικής, με το επιτελείο της και τους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που προκάλεσε η καταρρακτωδης βροχή που έπληξε την Αττική (24/10) γαι την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.
Όπως έγινε γνωστό από το Δήμο Ιλίου, κάτοικοι της περιοχής οι περιουσίες των οποίων έχουν πληγεί, και τα σπίτια τους έχουν πλημμυρίσει, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Δήμου να δηλώνουν τα προβλήματα που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση 210.2618642/ 2614145. Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στέγασης, προκειμένου να μεταβούν σε εκμισθωμένα ακίνητα του Δήμου για να περάσουν τη νύχτα μπορουν να επικοινωνούν με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ανδρ.Αλεβίζου στο κινητό 6972.860701. Δημότες του Ιλίου οι οποίοι έχουν υποστεί καταστροφές στις περιουσίες του, από τα πλημμυρικά φαινόμενα, με την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Παν.Μυλιωνη στο κινητό 6973.238164 .

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport