Απαγωγή επιχειρηματία- Αναζητήσεις για επικίνδυνους ένοπλους κακοποιούς

Αναζητήσεις για ομάδα ένοπλων οι οποίοι με βαρυ οπλισμό έχουν απάγει επιχειρηματία από το σπίτι του.

Ομάδα τριων ένοπλων  (16/03- 20.30-21.00) με διάρρηξη αιφνιδίασε επιχειρηματία, ενώ επέστρεψε στο σπίτι του. Υπό την απειλή βαρύ οπλισμού, τον ανάγκασαν να τους βαλει στο σπιτι. Για να τον αναγκασουν να τους αποκαλύψει που είχε τα χρήματα  τον περιέλουσαν με ευφλεκτο υγρό. Αφού ερεύνησαν τους χώρους και δε βρήκαν χρηματα, επιβίβασαν τον επιχειρηματία στο τζιπ όχημά του (Cherokee) και τον οδήγησαν στα γραφεία της επιχείρησης του- είναι αντιπρόσωπος εταιρίας που ασχολείται με στοίχημα και τυχερά παιχνίδια, ενω διατηρεί μεγάλο φοροτεχνικό γραφείο- στο Καλαμακι και τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τα χρήματα περίπου #125.000€# από το χρηματοκιβώτιο. Στα γραφεία της επιχείρησης που στεγάζονται σε συγκρότημα γραφείων, ακινητοποίησαν τον φύλακα, και μια υπάλληλο εταιρείας ώστε να μην ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Με οχήματα (Opera corsa) στο οποίο επέβαιναν συνεργοί των κακοποιών, και ακολουθούσε, ανάγκασαν με την απειλή των όπλων τους, το φύλακα τηνα υπάλληλο και τον επιχειρηματία, να επιβιβαστούν και  πάλι στο όχημα του επιχειρηματία. Στη συνέχεια οι δράστες τους απελευθέρωσαν και διέφυγαν.

Τα δύο οχήματα -Cherokee και opel corsa- εντοπίσθηκαν να φλέγονται στο περιαστικό άλσος στα Φιλαδέλφεια, πίσω από τα παλιά στούντιο της “Colombia”.

filadelfia_e9_March2017

Αναζητήσεις για τους ένοπλους επικίνδυνους κάποιους από τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας οι οποίοι διέφυγαν με άλλο όχημα.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.