Απέστειλαν σφαίρα στην προεδρο της Επιτροπής Σοφών.

Επιστολικό φακελο με εσωκλειόμενη σφαίρα των 45mm, παρέλαβε η πρόεδρος της Επιτροπής Σοφών, Αννα Λιγωμένου, στην πρωινή αλληλογραφία στα γραφεία της Επιτροπής.

Στην πρωινή αλληλογραφία που παρέλαβε υπάλληλος κατά τον έλεγχο των επιστολών, εντοπισε φάκελο τον οποίο είχαν αποστείλει με παραλήπτη την πρόεδρο της Επιτροπής Σοφών και αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Αννα Λιγωμένου.

Στον Επιστολικο φάκελο, υπήρχε εσωκλειόμενη μια σφαίρα των 45mm καθώς και επιστολή η οποία καταφεροταν στις προτάσεις της Επιτροπής για το Ασφαλιστικό και τους νέους Νόμους
Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας, ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ο φάκελος και το περιεχόμενο παρελήφθησαν και έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προς εξέταση.

Κατα το παρελθόν αντίστοιχες αποστολές με επιστολικούς φακέλους και εσωκλειόμενες σφαίρες, με παραλήπτες πολιτικούς, Δημοσιογράφους, Δικαστικούς και Δικηγόρους, με τους αποστολείς να τους αποδίδουν ευθύνες για πρακρικές και χειρισμούς τους σε υποθέσεις δημόσιου ενδιαφέροντος.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport