Ανωμοτί κατάθεση από δύο προσδιορισμένους για την επίθεση στον Κουμουτσάκο

Εντοπίσθηκε και προσήχθη για εξακρίβωση έλαβε κλήση για να δώσει ανωμοτί κατάθεση. Ενώ η 23άχρονη η οποία έχει καταγραφεί να σκίζει το σακάκι του βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο προσήλθε στην Ασφάλεια να προσέλθει γαι κατάθεση.

ΚΟΥΜΟΥ_ΛΟΥΚΟΣΙΙΑΑΟ 22άχρονος, γενιοφορος νεαρός, έχει καταγραφεί πίσω από το νεαρό με το τζόκεϊ, να γρονθοκοπά το βουλευτή της ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιώνει την παρουσία του στη συγκέντρωση χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν παραδέχεται τη συμμετοχή του στο επεισόδιο.
Ο νεαρός εντοπίστηκε (11/11-05.00) τα ξημερώματα, στη Δάφνη, ενώ φορούσε το ίδιο μπουφάν κατά την επίθεση στο γιώργο Κουμουτσάκο, προσήχθη για εξακρίβωση και ενημέρωσε ότι θα προσέλθει σε ανωμοτί κατάθεση με το δικηγόρο του. Το μπουφαν του κατασχέθηκε ως πειστήριο.
Κλήση σε ανωμοτί κατάθεση παρέλαβε και η 23άχρονη η οποία έχει ταυτοποιηθεί με τα τέσσερα άτομα για συμμετοχή στην επίθεση. Η μητέρα της ενημέρωσε ότι προτίθεται να καταθέσει, και μετέβη στην Κρατική Ασφάλεια. Η νεαρή σύμφωνα με Αστυνομικές πληροφορίες  είχε προσαχθεί το 2012 στην Πλατεία Συντάγματος κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής και ενώ το 2011, είχε προσαχθεί από την ομάδα ΔΙΑΣ. Πρόκειται για μέλος πολύτεκνης οικογένειας, με κάποια από τα αδέλφια της να προσκεινται ιδεολογικά στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ένω στην ίδια οικογένεια, υπάρχουν και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.
Ο μεσήλικας άνδρας ο οποίος έχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό να βιαιοπραγεί σε βάρος του Βουλευτή της ΝΔ, και έχει ταυτοποιηθεί, βρίσκεται σύμφωνα με τον αδελφό του εκτός Αθηνών, παρέλαβε την κλήτευσή του σε κατάθεση, και ενημέρωσε ότι την ερχόμενη Παρασκευή, θα τον ενημερώσει, ώστε να μεταβεί στην Ασφάλεια για να καταθέσει.
Ενώ παρά τις  αναζητήσεις, ο 22άχρονος με το τζόκεϊ και την αθλητική ζακέτα ο οποίος είχε γρονθοκοπήσει τον Γιώργο Κουμουτσάκο, δεν έχει εντοπισθεί και αναζητείται.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport