Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την “εξαφάνιση” της σορού, της 4άχρονης Άννυ, αποκαλύπτει στην απολογία του ο πατέρας και δράστης της δολοφονίας της.

Με εντολή της Ανακρίτριας η διαρροή οποιουδήποτε εγγράφου σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας και εξαφάνισης της σορού της 4άχρονης Αννυ, επισύρει Νομικές κυρώσεις. Ωστόσο, σημεία των όσων φέρεται να έχουν μεταθέσει οι βιολογικοί γονείς, και οι άμεσα εμπλεκόμενοι στην υππόθεση, προκαλούν αποστροφή και αποτροπιασμό.Ο 27άχρονος κατ ομολογίαν δράστης, Βούλγαρος παιδοκτόνος, φέρεται να έχει υποστηρίξει στους Αστυνομικούς, «Δύο ή τρεις μέρες πριν την Μεγάλη Παρασκευή, το παιδάκι μου ενώ κοιμόταν άρχισε να ανασαίνει βαριά και να φαίνεται σαν να έχει κάτι. Μάλιστα ο φίλος μου ο Νικολάι μου έλεγε ότι το παιδί είχε κάποιο πρόβλημα. Εγώ στην αρχή πίστεψα ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά επειδή συνέχισε να μην είναι καλά μέχρι την Μ. Πέμπτη, αποφάσισα το επόμενο πρωινό να το πάω στο νοσοκομείο. Έπεσα για ύπνο το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, ενώ ο Νικολάι κοιμήθηκε στο διπλανό δωμάτιο. Η μικρή κοιμόταν στο δωμάτιο μαζί με εμένα. Ξύπνησα κατά τις 11.30 με 12.00, γύρισα στην κορούλα μου, είδα ότι είχε μπλε χείλη και αμέσως κατάλαβα οτι κάτι κακό είχε συμβεί. Την κούνησα πιστεύοντας ότι θα ξυπνήσει, όμως το κορμάκι της ήταν σαν πέτρα.

Μόλις το παιδί πέθανε, σκεφτόμουν τι να κάνω, να πάω νοσοκομείο, να πάρω τηλέφωνο να πω ότι πέθανε. Το σκέπασα με ένα πάπλωμα και το άφησα εκεί μέχρι τις 3 το πρωί για να σιγουρευτώ ότι το παιδί είναι πεθαμένο. Είχε θολώσει το μυαλό μου και νόμιζα οτι επειδή ήταν Πάσχα ο Θεός θα το αναστήσει. Είχα τρελαθεί και νόμιζα οτι το παιδί θα ξαναζωντανέψει και περίμενα 13- 14 ώρες.

Το πρωί του Σαββάτου ξύπνησα και αποφάσισα να κόψω το κορμάκι του σε μικρά κομμάτια. Αφού αποφάσισα να το κόψω σε μικρά κομμάτια, πήρα το κορμάκι τουα πο τον καναπέ, το μετέφερα στο μπάνιο και το έβαλα μέσα σε μία πράσινη μεγάλη λεκάνη.

Αυτό το έκανα για να φαίνεται σαν κρέας ζώου. Όταν τελείωσα με το ένα μέρος, έβαλα τα κομμάτια σε πολύ μικρές σακούλες και τα πήγα στο ψυγείο. Έβραζα και ρύζι και έβαζα μέσα στις σακούλες με το κρέας, για να μην μπορεί να καταλάβει κάποιος τι έχει μέσα. Συνέχισα το υπόλοιπο σώμα στο χόλ και τα κομμάτια τα έβαλα μαζί με τα υπόλοιπα στο ψυγείο.

Το βράδυ έβαλα την λεκάνη να βράσει σε μία κατσαρόλα. Τότε πέρασε απο το σπίτι ο Νικολάι για να μου αφήσει κάτι ναρκωτικά. Είχα προλάβει και μάζεψα το σπίτι απο τα αίματα. Όταν με ρώτησε τι μαγειρεύω του απάντησα φαγητό. Μου πήρε μέχρι το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Περίμενα να επιστρέψει ο κόσμος απο την Ανάσταση στα σπίτια του και τότε άρχισα να βγάζω μία ή δύο σακούλες κάθε φορά και να τα πετάω σε διαφορετικούς κάδους γύρω απο το σπίτι μου.

Ότι έκανα το έκανα για να μην χάσω εκτός απο το παιδί μου και την γυναίκα μου. Δεν θα μου το συγχωρούσε ποτέ αν της έλεγα την αλήθεια. Δηλαδή ότι άφησα το παιδί μας άρρωστο και ότι αυτό πέθανε».

Από την πρώτη αναγγελία εξαφάνισης της 4άχρονης στις Αρχές, μέσω της ΜΚΟ προστασίας ανηλίκων, τα κινητά τηλέφωνα των βιολογικών γονιών, είχαν τεθεί υπό τη διαδικασία της”συνακρόασης” με Εισαγγελική παραγγελία.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκύπτει το πόσο “επιμελώς προσεκτικός” ήταν ο παιδοκτόνος καθώς υποψιαζόταν οτι οι συνομιλίες καταγράφονται, ενώ διαφαίνεται ότι η βιολογική μητέρα της 4άχρονης, αγνωούσε όσα είχε διαπράξει ο σύντροφός της. Σε κάποιες από τις μεταξύ τους επικοινωνίες, προκύπτει να αμφιβάλλει για τα όσα υποστήριζε  ο σύντροφος της σχετικά με τις ημερομηνίες και συνθήκες κάτω απο τις οποίες «εξαφανίστηκε» το ανήλικο παιδί.

Stanislav Bakardzhiev, «Αυτή τη στιγμή παρακολουθούν οι αστυνομικοί το τηλέφωνό μου βλαμμένη. Ποιος σου είπε ότι ο Νίκι κοιμόταν στο σπίτι μου;»

«Βρε, εσύ τι μου είπες; Εσυ είπες ότι το παιδί εξαφανίστηκε. Εσύ μου πήρες το παιδί και το πούλησες. Ορκίζομαι, εσύ μου πούλησες το παιδί, το πιστεύω. Όταν έχασες το παιδί, μου έλεγες ψέματα», του απάντησε.

Stanislav Bakardzhiev «Αφού στις 13 το χάσαμε το παιδί βρε μαϊμού», ήταν η δική του απόκριση, με τη σύντροφό του να απαντά: Hdimitrina Borisova, «Τι 13; Αφού στις 17 μου είπες ότι το έχασες».

StanislavBakardzhiev «Όταν ηρέμησες στο είπα, ότι το Πάσχα το χάσαμε»,

Hdimitrina Borisova «τέλος.Εγώ φεύγω»,

Stanislav Bakardzhiev «Όχι δεν θα φύγεις, δεν θα πας πουθενά»

Hdimitrina Borisova, «Φεύγω. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σου. Εσύ κάτι έκανες στο παιδί. Πλέον είναι το συμπέρασμα, εγώ μίλησα με τη γυναίκα ξέρω τι λέω».

Αυτή η συνομιλία έπεισε τους αστυνομικούς ότι μπορεί η μητέρα να υποψιαζόταν ότι κάτι κακό έχει συμβεί με το παιδί της αλλά και ότι δεν μπορεί να έχει σχέση με τη δολοφονία ή με την εξαφάνιση.

Από τις έρευνες και τα προανακριτικά στοιχεία τα οποία προέκυψαν, καθώς και καταθέσεις προσώπων που είχαν επαφή με το ζευγάρι, εξακριβώθηκε ότι η 25χρονη είχε ταξιδέψει στη Γερμανία και είχε αφήσει τη μικρή στον 27χρονο. Η 25χρονη μητέρα της 4άχρονης, επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Γερμανία στις 21 Απριλίου. Για διάστημα -περίπου- δύο εβδομάδων, η 4άχρονη, έμεινε στη μητέρα του 27χρονου, ωστόσο μια σχεδόν εβδομάδα πριν από το Πάσχα, ο 27άχρονος ζήτησε και πήρε το ανήλικο κορίτσι, και από κοινού, διέμεναν στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις και τις εκτιμήσεις των Αστυνομικών, εκτιμάται ότι στο διάστημα μεταξύ 8 και 9 Απριλίου, ο βιολογικός πατέρας σκότωσε την μικρή και εξαφάνισε τη σορό της, με ιδιαίτερα ειδεχθή τρόπο. Από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, ο δράστης -υποστηρίζει στην κατάθεσή του- τεμάχισε και πολτοποιούσε τα μέλη της 4άχρονης,  τα μαγείρευε, με διάφορα υλικά, ώστε να παραπέμπουν σε φαγητά, ενώ είχε κρεμάσει πετσέτες σε όλο το σπίτι, για να απορροφούν τους υδρατμούς και διαμοίρασε σε σακούλες και αλουμινόχαρτα τα μαγειρεμένα μέλη.

Από την αυτοψία κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληαμτολογικών Ερευνών, στο διαμέρισμα Μ.Βόδα, εντοπίστηκαν ίχνη αίματος της 4άχρονης Άννυ σε αντικείμενα και εσωτερικούς χώρους του υπογείου, ενώ αίμα του δράστη εντοπίσθηκε σε σεντόνι και σε ένα μαχαίρι.

Όπως κατέθεσε ο παιδοκτόνος, στη συνέχεια, και ενώ ήδη είχε “εξαφανίσει” την ανήλικη,  πούλησε και το καροτσάκι και την κούνια της σε αλλοδαπό εργαζόμενο σουβλατζίδικου για 55ευρώ, ο οποίος εντοπίσθηκε, και έδωσε κατάθεση στους Αστυνομικούς, ενώ τα αντικείμενα κατασχέθηκαν ως πειστήρια.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport