Ανήλικοι χούλιγκαν επιχαίρουν για τους τραυματιες Αστυνομικούς στα επεισόδια του Αιγάλεω-Προοδευτική

Ο αγώνας για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, διεκόπη λόγω επεισοδίων, εντός του αγωνιστικού χώρου. Τέσσερις τραυματιες Αστυνομικοί εκ των οποίων ένας με συντριπτικό κάταγμα κάτω άκρου. Κάποιοι ανόητοι ωστόσο έδειξαν να “διασκεδάζουν” με τον τραυματισμό των Αστυνομικών.

Τα επεισόδια προκάλεσαν την οριστική διακοπή του ματς των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική ανάμεσα στο Αιγάλεω και την Προοδευτική (25/5).
Ο διαιτητής Κατσικογιάννης δεν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο -το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Προοδευτική- καθώς στον αγωνιστικό χώρο είχαν εισβάλλει άτομα.
Η αποφαση του διαιτητή προκάλεσε αρχικά αντεγκλήσεις ανάμεσα στους παίκτες στους πάγκους των δυο ομάδων, που ήρθαν στα χέρια. Ακολούθως – χούλιγκαν- του Αιγάλεω εισεβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και προκαλεσαν επεισόδια με τα ΜΑΤ, εκτοξεύοντας εναντίον τους μπουκάλια και καδρόνια.
Κατά τις συγκρούσεις τραυματίστηκαν τέσσερις Αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων σοβαρά με συντριπτικό κάταγμα κάτω άκρου.

image

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από επεισόδια στον αγώνα με την ομάδα της ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβρη. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία έχει καταχωρημένη στο φωτογραφικό άλμπουμ σε προσωπικό λογαριασμό μου που διατηρεί ανήλικος χρήστης, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Ο ανήλικος οπαδός της ομάδας του Αιγάλεω, σχολιάζει με φίλους του ανάρτηση αθλητικής ιστοσελίδας που αναφέρεται στα επεισόδια και τον τραυματισμό των Αστυνομικών.

image

Στο λογαριασμό που διατηρεί ο ανήλικος με ανάρτησή του, δείχνει να αναμένει την αναμέτρηση της ομάδας του με την Προοδευτική.
image

Ο ανήλικος ο οποίος έχει ιδιαίτερη “εξοικείωση” με το Αστυνομικο τμημα, και δηλώνει την παρουσία του με ..selfie.
image

Ενώ σε άλλες φωτογραφίες τις οποίες έχει καταχωρίσει στον προσωπικό του λογαριασμό αποτυπωνεται αυτοκίνητο με Αλβανικές πινακίδες και τον οδηγό να κραδαινει από το παράθυρο kalashnikov. Με σχόλια που δείχνουν το ..θαυμασμό του για την ποινική συμπεριφορά που αποτυπωνεται.

image

Ενώ σε άλλες φωτογραφίες τις οποίες έχει καταχωρημένες, αποτυπωνεται ομάδα ατόμων του αυτοπροσδιοριζόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου με καλυμμένων τα χαρακτηριστικά τους σε επεισόδια επί της Πανεπιστημίου καθώς και επεισόδια με χούλιγκαν.
image

image

Αστυνομικοί οι οποιοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις “ορμές ” των χούλιγκαν, προστίθενται να κινηθούν νομικά καθώς όπως σημειώνουν “βρίσκονται αντιμέτωποι με τις διαθέσεις των ταραξιών κάθε φορά. Σε περίπτωση που ενεργήσουμε επιχειρησιακά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μετακινήσεις και πειθαρχικά διώξεις σε περίπτωση που τηρησουμε παθητική άμυνα ..καταλήγουμε στο Νοσοκομειο. Θα πρέπει να καταλάβουν στη ηγεσια- πολιτική και φυσική – ότι είμαστε άνθρωποι έχουμε και οικογένειες πίσω μας”.