ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Αναληψη ευθυνης σε εμπρηστική επίθεση καφετέριας.

Με ανυπογραφο κείμενο- ανάληψη Ευθήνης σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ελέυθερων ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, αυομα του “χωτου”, αναλαμβάνουν την ευθύνη για εμπρηστική επίθεση στη μπυραρία “Bristol”(24/10).

Το κείμενο αναρτήθηκε (26/10-15.18) στην κατηγορία “Αντιφασισμός / Αντιεθνικισμός / Αντιρατσισμός Πολιτική Βία/Αντι-βία”, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στη μπυραρία “Bristol” (24/10).
“Το εν λόγω κατάστημα ανήκει ατο γνωστό στέλεχος της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο της στις δημοτικές εκλογές, Χρήστο Ζέρβα, και αποτελεί στέκι βουλευτών της χρυσής αυγής και άλλων φασιστοειδών” αναφέρεται στο κείμενο της ανάληψης.
Με απειλές κατά της των Διωκτικών Αρχών, αναφέρουν, “Συνεχίζουμε τον αντιφασιστικό αγώνα στους δρόμους και τις πλατείες και δεν περιμένουμε τίιποτα από τον κρατικό “αντιφασισμό” και τους συνοδοιπόρους του, αντίθετα είναι εχθροί μας”
Ενώ καταλήγουν το ανυπογραφο κείμενο τους, με απειλές κατά των Αρχών, “Δεν ξεχνάμε τους αιχμαλώτους και τους διωκόμενους του αγώνα. Προληπτικές προσαγωγές, διώξεις και βασανιστήρια δεν θα μείνουν αναπάντητα”.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport