“Ακους Μανα; Εσύ δεν γέννησες άνθρωπο, αλλά δολοφόνο”|ΑΠΟΨΗ*

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των αστυνομικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της ΔΥΑΤ, για τη συνέντευξη σε αθλητική ιστοσελίδα, κατά δήλωσή του Αστυνομικού ο οποίος δηλώνει ότι υπηρετεί στα ΜΑΤ.

image

“Ο πονος μου…………….
Τα Ματ εκεινο,τα Ματ το αλλο,δολοφονοι αλητες,τσογλανια,χτυπαν γερους,παιδια,γριες……σκυλια ,γατες..οτι κινειται.Μεγαλοπαραγοντες δηλωνουν ,τα Ματ φταινε ,ενω αυτοι μας ζητησαν.Τα Ματ φταινε που καιγεται η Ελλαδα,τα Ματ για την πεινα,την ανεργια….για ολα…..
Ακους Μανα;;;;;;Εσυ δεν γεννησες ανθρωπο,αλλα δολοφονο,τερας.Τερας που μου εδωσες την ευχη σου,να παω στην Αστυνομια,και στα Ματ,να δερνω τον κοσμο…..
Ακους Μανα;;;;;Πες μου Μανουλα μου,τετοιο γιο εχεις;Αχ Μανα μου,και να ηξερες που ειμαι,αν ηξερες,δεν θα με αφηνες ποτε να φυγω απο κοντα σου.Ποσο ευκολο ειναι για ορισμενους, ΣΑΛΟΝΑΤΟΥΣ,να διασυρουν,την ΕΛ-ΑΣ,χωρις να δινουν λογο πουθενα.
Ουτε σε σε σενα Μανουλα μου,που με μεγαλωσες με αρχες και αξιες.Ποσα καρδιοχτυπια .εχεις περασει,ακουγοντας τις ειδησεις να σπερνουν τον πανικο;;;;ποσα ακομα σε περιμενουν…..Ποσους τραυματιες εβλεπες και ελεγες οτι ημουν εγω;;;Θα υπαρξουν και αλλοι Μανα μου,δυστυχως.
Εξαλλου σε μια πολιτεια,που ο καθενας κατηγορει οποιον θελει,λεει οτι θελει,ριχνει τις ευθυνες στα ,ΖΩΑ,γιατι ,ετσι μας βλεπουν,παντα ο αριθμος των θυματων θα ανεβαινει…Ακους Μανα;;;;Ακου Μανα,οταν ακους την πολιτεια ,να διατυμπανιζει”””ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ,ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ””,αστο Μανουλα μου,δεν προκειται τιποτα ν,αλλαξει…Απλα,γιατι,και αυτο το κοκκαλο το εφαγαν……
Ακους Μανα;;;;;;;; Ακους συναδελφε;;;;;;;;;;; Αν ακους…… ΞΥΠΝΑ………

ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ……..
Γιατι η ανωνυμια ειναι βρωμικη…..


*”ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ”

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport